ARSUZ’DA ÖZEL ÇOCUKLAR FUTBOL OYNADI

ARSUZ’DA ÖZEL ÇOCUKLAR FUTBOL OYNADI

Arsuz Gökmeydan Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi öğrencileri ve Gözcüler Spor Minikler Futbol Takımı Dostluk Maçında Buluştu.

Gökmeydan Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi, Arsuz Belediyesi ve Gözcüler Spor iş birliğiyle Arsuz Gözcüler spor sahasında gerçekleştirilen bu anlamlı etkinlik, sporun birleştirici gücünü ön plana çıkararak iki kurumun kaynaşmasını ve özel öğrencilerin spor yoluyla bir araya gelmesini sağladı.

Maç, büyük bir coşku ve heyecanla geçti. İki takımda fair-play ruhuyla mücadele etti. Katılımcılar, bu dostluk maçında sergiledikleri performansla izleyicilere keyifli anlar yaşattılar. Karşılaşma sonrasında düzenlenen madalya töreni de en az maç kadar coşkulu geçti. 

REKLAM ALANI

ŞAMPİYONLARA MADALYA VERİLDİ

Arsuz Belediye Başkan Yardımcısı Süleyman Devrim, Arsuz İş İnsanları Derneği Başkanı Adnan Ağır ve Gözcüler Mahallesi Muhtarı Züher Ekenel’in elinden madalyalarını alan sporcular, büyük bir gurur yaşadı. Arsuz Belediye Başkanı Sami Üstün’ ün çocuklara gönderdiği hediyeler başkan yardımcısı Süleyman Devrim tarafından takdim edildi. Etkinlik sonrasında açıklama yapan Gökmeydan Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi kurucu müdürü Tuğba Kara, düzenledikleri dostluk maçının ardından, özel öğrencilere yönelik etkinliklerinin süreceğini belirtti. Kara, “Özel gereksinimli öğrencilerimizin spora olan ilgisini ve motivasyonunu artırmak, onları mutlu etmek ve toplumda farkındalık yaratmak amacıyla bu etkinliği düzenledik.  Amacımız, bu bireylerin neler başarabileceğini topluma göstermek” dedi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.