ATSO VE HESOB’DAN YILMAZ’A TAM DESTEK

ATSO VE HESOB’DAN YILMAZ’A TAM DESTEK

Yarın gerçekleşecek olan kongrede başkanlığa yeniden aday olan Hatay Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Aziz Fatih Yılmaz’a dev destek geldi.Antakya Ticaret Odası Başkanı Hikmet Çinçin ve Hatay Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği Başkanı Abdulkadir Teksöz, Başkan Yılmaz’ı ziyaret ederek seçimde başarılar dilediler. Kongrede başkanlığa yeniden seçileceğine canı gönülden inandıklarını belirten başkanlar, Yılmaz’ın çalışkanlığıyla tüm şoför esnafları arasında takdir gördüğünü belirttiler.

TEKSÖZ: AZİZ BAŞKANIMIZA BAŞARILAR DİLERİM

Ziyarette konuşan HESOB Başkanı Abdulkadir Teksöz; “Aziz Fatih Yılmaz, çalışkanlığı, dürüstlüğü ve işinin ehli olması dolayısıyla geçmiş dönemde çok başarılı işlere imza attı. Şanssız bir dönemden geçmemize rağmen, işini severek yapması, onu hep önde tuttu. Bu hafta sonu gerçekleşecek olan kongrede de inanıyorum ki başkanlığa yeniden seçilecek ve bir dönem daha şoför esnafını başarıyla temsil edecektir. Kendisine destek olmak için ziyaret ettik. Hafta sonu gerçekleşecek olan kongrede başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

ÇİNÇİN: SEÇİLECEĞİNE YÜREKTEN İNANIYORUM

ATSO Başkanı Hikmet Çinçin, “Aziz Fatih Yılmaz bulunduğu göreve göre genç bir kardeşimiz. Gençliğin verdiği dinamizm ile işinin hakkını verdiğine inanıyorum. Geçtiğimiz dönemde şanssız zamanlar yaşadık. O dönemde şoför esnafının hakkını korumak için canla başla çalıştı. Vefalı olan Hatay esnafı, bu çabanın karşılığını verecektir. Aziz Fatih Yılmaz’a kongrede başarılar diliyorum ve yeniden seçileceğine yürekten inanıyorum” şeklinde konuştu.

Başkan Aziz Fatih Yılmaz, Antakya Ticaret Odası Başkanı Hikmet Çinçin ve Hatay Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği Başkanı Abdulkadir Teksöz’e teşekkürlerini sundu. Haber:M.Mustafa ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.