YAYMAN’DAN TERÖRE VE CHP’YE TEPKİ

YAYMAN’DAN TERÖRE VE CHP’YE TEPKİ

TBMM Dijital Mecralar Komisyonu Başkanı ve AK Parti Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman, TBMM’de teröre lanet metnine imza atmayan CHP’ye ve hain terör örgütüne tepki gösterdi.

TBMM’de AK Parti, MHP, İYİ Parti ve Saadet Partisinin imzaladığı bildiride PKK terör örgütünün saldırıları kınanarak, “Terör ve şiddet hiçbir zaman hedefine ulaşamayacaktır” denildi. Mecliste terörle ilgili görüşülen bildiriye AK Parti, MHP, İyi Parti ve Saadet Partisi imza verdi. CHP ve DEM Parti ortak metne imza atmadı. AK Parti Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman imzalanan metnin ardından yaptığı paylaşımda; “TBMM’de grubu bulunan 4 Parti PKK’yı lanetleyen bildiri yayınladı. Atatürk’ün kurduğu CHP bu bildiriyi imzalamadı! Teröre karşı bildiriye imza atmamak CHP-DEM ittifakının gayri resmi ilanıdır! Özgür Özel bu gece yeni CHP’yi terör örgütü PKK’nın uzantısı yaptı. Çok Acı! 4 siyasi parti olarak imzalarımızı attık, ortak metin olarak kabul ettik. Milletimizle paylaşmak istiyorum, hain terör saldırıları neticesinde 12 vatan evladımızı kaybettik. Şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum, huzur ve güvenliğimize yönelik bu saldırıları kınıyorum” ifadelerine yer verdi.

ORTAK BİR BİLDİRİ TBMM’DE TEK SES OLARAK YAYINLANAMADI

Meclis’te terörle ilgili görüşülen bildiriye AK Parti, MHP, İYİ Parti ve Saadet Partisi imza verdi. CHP ve DEM Parti ortak metne imza atmadı. Bu anlamda da ortak bir bildiri TBMM’de tek ses olarak yayınlanamadı. Yayınlanan metinde; “Bölücü terör örgütü PKK tarafından iki gündür gerçekleştirilen hain terör saldırıları neticesinde 12 vatan evladımızı kaybetmiş bulunmaktayız. Milletimizin

başı sağ olsun. Bu menfur saldırılarda şehit olan kahraman askerlerimize Allah’tan rahmet, kederli ailelerine ve milletimize sabır, yaralılarımıza acil şifa diliyoruz. Bizler Türkiye Büyük Millet Meclisinde aşağıda imzası bulunan siyasi parti grupları olarak birlik ve bütünlüğümüze, huzur ve güvenliğimize yönelik bu saldırıları şiddetle kınıyoruz. Terör ve şiddet, hiçbir zaman hedefine ve amacına ulaşamayacaktır. Aziz milletimizin teröre asla boyun eğmeyeceğini, Türkiye Cumhuriyeti’nin güvenliğine tehdit oluşturan tüm terör örgütleriyle tavizsiz bir şekilde mücadele edecek güç ve kudrete sahip olduğunu kararlılıkla ilan ediyoruz” denildi. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.