BABA KAKİL DUALAR İLE SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

BABA KAKİL DUALAR İLE SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

Bölgemiz futbol camiasının önemli bir ismi olmasının yanında 1980’li yıllarda top koşturduğu Hatayspor’da her gol haberinin altında imzası olan başarılı bir futbolcuydu Mehmet Kakil.1967 doğumlu ve 15 yaşında Hatayspor’da profesyonel olarak futbol oynayan Baba Kakil 16 yıl formasını giydiği Hatayspor’da 5 kez gol krallığı başarısı ile gönüllerde taht kurmuştur.Attığı 200 gol ile 200’ler kulübüne adını yazdırmıştır. 1990-91 sezonunda büyük bir ses getirdiği o dönemin 1.Lig takımı Sarıyer’e tranferi ve 4 ay sonrasında “ Alt liglerde kahraman olmaya alışmışız.” Sözleri ile önce Erzurumspor arkasından da yuvası olan Hatayspor’a gelen Mehmet Kakil Jubilesini de Hatayspor’da yaptı.Teknik Direktörlük yaptığı dönemde bir çok yeteneği Türk Futboluna kazandıran Baba Kakil ,son dönemde Filipinler’de yer alan proje takımı Dynamic Herb Cebu FC’nun Teknik Direktörlüğünü yaptı.Yine Hatayspor’a emek vermiş bir isim olan Levent Öztürk ile birlikte görev yaptığı Dynamic Herb Cebu FC’ takımını Asya Şampiyonlar Ligine taşıma başarısı ile çoğu kez haberlere konu oldu usta yetenek ve bir o kadar da mütevazi insan Baba Kakil..

Güle Güle Efsane….

İşte böylesine gönüllerde taht kurmuş bir isim olan Mehmet Kakil’i son yolculuğuna uğurladık bugün asrın felaketinin en büyük yıkımı yaşattığı şehrimizde.

Geçtiğimiz gün kalp krizi sonrasında hayatını kaybederek sevenlerini büyük üzüntüye boğan Baba Kakil Hatay Büyükşehir Belediyesi Mezarlık Kompleksinde öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından dualar ile son yolculuğuna uğurlandı.

Yoğun katılım ile gerçekleşen cenaze törenine Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz,Atakaş Hatayspor Başkan Vekili Aydın Toksöz,Antakya Semerciler Çarşısı Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı ve Hatayspor Taraftarlar Derneği Başkan Vekili Mehmet Deviren,Hatayapor yöneticileri,Aynı dönemde top koşturduğu takım arkadaşları,Hatayspor taraftarları,Siyasi Partilerin temsilcileri,STK Başkanları,akraba ve sevenleri son görevlerini yerine getirerek Kakil ailesinin acısına ortak oldular.

Merhum Mehmet Kakil için taziyenin Arsuzdaki evinde alınacağı bilgisi verildi.

Hatay Meş’Ale Gazetesi ailesi  olarak gönüllerde taht kuran efsane futbolcu merhum Mehmet Kakil’e Allah’tan rahmet,Kederli ailesine başsağlığı ve sabırlar diliyoruz.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.