BAKAN YERLİKAYA’DAN HATAY MİLLETVEKİLLERİNE BRİFİNG

BAKAN YERLİKAYA’DAN HATAY MİLLETVEKİLLERİNE BRİFİNG

AK Parti Hatay Milletvekili Av. Adem Yeşildal’ın yanı sıra Akdeniz ve Ege bölge milletvekilleri İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya’nın düzenlediği bilgilendirme toplantısına katıldı.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Ege ve Akdeniz bölgelerinin milletvekilleriyle bir araya geldi. Hatay milletvekillerinin tam kadro bulunduğu toplantıyla ilgili Bakan Yerlikaya’nın sosyal medya hesabından yapılan açıklamaya göre, milletvekilleriyle yapılan görüşmeye bakan yardımcıları, Jandarma Genel Komutanı, Emniyet Genel Müdürü ve Sahil Güvenlik Komutanı da katıldı.

YEŞİLDAL: BAKANIMIZA BİLGİLENDİRME FAALİYETİ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİZ

Milletvekili Yeşildal, gerçekleşen bilgilendirme toplantısının ardından yaptığı açıklamada; “Gerçekleşen brifing toplantısında milletvekillerine, Bakanlığın çalışmaları ve başta terör olmak üzere organize suç örgütleri, göçmen kaçakçılığı organizatörleri, zehir tacirleri ve suç odaklarıyla yapılan mücadeleler hakkında bilgi verildi, istişarelerde bulunuldu. Toplantının amacı, güvenlik ve huzurun sağlanması için yapılan ve yapılacak çalışmaların paylaşılması ve konuyla ilgili görüş alışverişinde bulunulmasıydı. Sayın bakanımıza ülkemiz dahilinde gerçekleştirdikleri çalışmalar ve bilgilendirme faaliyeti için teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyoruz” ifadelerini kullandı.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.