YALÇIN: 1 NİSAN’DAN SONRA DAHA GÜÇLÜ HİZMET VERECEĞİZ

YALÇIN: 1 NİSAN’DAN SONRA DAHA GÜÇLÜ HİZMET VERECEĞİZ

Yayladağı Belediye Başkanı Mehmet Yalçın, 31 Mart’ta Yayladağılı hemşehrilerinin desteğiyle daha güçlü şekilde başkan seçileceklerine inandığını söyledi. 

Tarihçi Ali Rıza Tütüncüoğlu’nun ve vatandaşlardan gelen soruları yanıtlayan Yalçın, Yayladağı’nı ayağa kaldıracak projelerin hazır olduğunu, hali hazırda da projelerin devam ettiğini kaydetti. Başkan Yalçın yaptığı açıklamada; “Yayladağı’mızda açacağımız eğitim kurumları ile Türkiye’nin mesleki ustalarını ilçemizde yetiştireceğiz. Bu sayede iş dünyasının yetişmiş eleman açığını da, gençlerin işsizliğini de önleyeceğiz. Konut sıkıntısından dolayı da göç veriyorduk. Ürettiğimiz konutlar vasıtasıyla göçü de önleyeceğiz. Depremin ardından ilçemize gerçekleşen insan nüfusunu ilçemizde tutmak için de sağlıktan eğitime, yoldan altyapıya kadar yatırımları ilçemize kazandırıyoruz. Ulaşımı rahatlatacak şehir içi dolmuş hattını kazandıracağız. Altyapı ve kanalizasyon eksikliğini de yeni dönemde çözeceğiz.

YAYLADAĞI HALKIMIZIN DUASINA TALİBİZ

31 Mart yerel seçimleri öncesinde vatandaşlarımızı mahallelerinde hanelerinde ziyaret ediyoruz. Vatandaşlarımızdan destek istiyoruz. Yaşlı vatandaşlarımızla sohbet ettiğimizde bize sağlığınızı istiyoruz diyorlar. Bu vatandaşlarımız geçmişin yokluğunu da, bugünün varlığını da yaşadıkları için bizden sağlığımızı istiyorlar. Biz vatandaşlarımızın oylarından önce dualarına talibiz. İnşallah vatandaşlarımızın desteği ile 31 Mart’ta seçimleri kazanacağız ve Yayladağı’mızı hizmetlerle bölgenin yıldızı yapacağız ifadelerini kullandı. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.