BAŞKAN ALİHAN DÖNER’DEN BOZKURT OTAĞINA ZİYARET

BAŞKAN ALİHAN DÖNER’DEN BOZKURT OTAĞINA ZİYARET

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Hatay İl Başkanı Alihan Döner, bozkurt otağı Ülkü Ocakları Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım’ı ziyaret etti.

Başkan Döner Genel Başkan Yıldırım’ı ziyaretinde emir ve talimatlarını aldı. Hatay’da yakın dönemde meydana gelen deprem dolayısıyla hayatını kaybeden vatandaşlara Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar dileklerini ileten Yıldırım, süreç sonuna kadar Ülkü Ocakları’nın sahada çalışmaya devam edeceğini sözlerine ekledi.

GENEL BAŞKAN YILDIRIM’DAN HATAY TEŞKİLATINA TEBRİK

Ülkü Ocakları Hatay İl teşkilatının yapmış olduğu çalışmaları memnuniyetle yakından takip ettiklerini belirten Yıldırım,  Ülkü Ocakları il ve ilçe teşkilatları ile Lider Ülke Türkiye hedefi doğrultusunda durmaksızın çalışmaların sürmesi doğrultusunda Başkan Alihan Döner’e emir ve talimatlarını iletti.

DÖNER, YILDIRIM’A ÇALIŞMALARINI AKTARDI

Özellikle deprem sürecinde Hatay’da üstün hizmetlerde bulunarak binlerce depremzedeye yardım ulaştıran Ülkü Ocakları ailesine hassaten teşekkür eden Başkan Döner, bu çalışma prensibi ile Ülkü Ocakları’nın dünyaya örnek olduğunu kaydetti. Başkan Döner; ”Liderimizin öz evladı, Ülkü Ocakları Genel Başkanımız Sn. Ahmet Yiğit Yıldırım beyefendiyi ziyaret ederek emir ve talimatlarını aldım.

Sayın Genel Başkanımız teşkilatlarımıza ve Hataylı hemşehrilerimize muhabbetlerini ve selamlarını ilettiler. Liderimizin bize gösterdiği Hedefimiz doğrultusunda, Sayın Genel Başkanımızın öncülüğünde Hatay Ülkü Ocakları olarak durmadan yorulmadan çalışmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Ziyaret sonunda hatıra fotoğrafı da çekildi.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.