BAŞKAN ÇELİK’TEN ESNAFA ÇARŞI MÜJDESİ

BAŞKAN ÇELİK’TEN ESNAFA ÇARŞI MÜJDESİ

6 Şubat’ta yerle bir olan Kırıkhan’ı baştan imar etme çalışmalarını sürdüren Kırıkhan Belediye Başkanı Ömer Erdal Çelik, ilçe esnafına çarşı müjdesi verdi.

15 Eylül’de tamamlanması planlanan çarşıda kalıpların çakıldığını, betonun ise kısa süre içerisinde döküleceğini kaydeden Başkan Çelik, incelemelerinin ardından açıklamalarda bulundu.

“KIRIKHAN’IMIZA VE ESNAFIMIZA HAYIRLI OLSUN”

REKLAM ALANI

Başkan Çelik açıklamasında; “Esnaflarımız için yapımına başladığımız çarşımızın temel aşamasına geldiğini görüyoruz. Müteahhit firmamız bugün inşallah kalıpları çakacak. Yarın betonlar dökülecek. Allah kısmet ederse Eylül’ün 15’i gibi de esnaflarımız burada ticari faaliyetlerini göstermeye başlayacak. Elimizden geldiğince rezerv alanları hızlandırarak Kırıkhan’daki yaşamı normalleşmeye döndürme adına elimizden gelen tüm gayreti göstereceğiz. Yaşam ve ticaret konularında sıkıntılar var. Tüm şartları vatandaşlarımız için en iyi pozisyona getirerek Kırıkhan’ımızı hızlı bir şekilde ayağa kaldırmak için elimizden gelen tüm gayreti göstereceğiz. Bu süreçte bizleri yalnız bırakmayan başta sayın Cumhurbaşkanımıza, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanımıza, valimize, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanımıza, Milletvekilimiz Hüseyin Yayman’a ve emeği geçen tüm değerli büyüklerimize şükranlarımı saygılarımı sunuyorum. Gerekli özveri ve gayreti gösterip şehrimize hızlı bir şekilde bu hizmetleri kazandırmaya çalışacağız. Kırıkhan’ımıza ve esnaflarımıza hayırlı, uğurlu olsun inşallah” ifadelerini kullandı.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.