TERS EV PROJESİ İLK KEZ GÖRENLERİ HAYRETE DÜŞÜRÜYOR

TERS EV PROJESİ İLK KEZ GÖRENLERİ HAYRETE DÜŞÜRÜYOR

Altınözü turizmine büyük bir ivme kazandıracak olan yeni tesisler Ters Ev, Asma Köprü ve Zeppline projesinde çalışmalar tüm hızıyla sürüyor. Projelerde neredeyse sona gelindi.
Yapılan projeler arasında özellikle Ters Ev projesi ilk kez görenleri hayrete düşürüyor.

Hayata geçirilmesinde, Altınözü Belediyesi Başkanı Rıfat Sarı’nın büyük katkısı olan projelerden bölge halkı da çok memnun.

15 Temmuz Milli İrade Parkı’na inşa edilen Altın Zeytin Cam Seyir Terası pandemi sürecinden önce özellikle hafta sonları binlerce turiste ev sahipliği yapıyordu ve Zeytin diyarı Altınözü’nün tanıtımına büyük katkı sunuyordu.
Altınözü turizmine büyük katkı sunan bu projeden sonra yapılan bu yeni tesislerin de cam seyir terası ile birlikte ilçeye binlerce turist çekmesi bekleniyor.

Altınözü 15 Temmuz Milli İrade Parkı bölgesinde
yapımında Altınözü Belediyesi’nin yoğun çabaları ile devam ettiği projeler Asma köprü, Ters ev, Zeppline ve tırmanma duvarı gibi projeler sonrası bölgenin cazibe merkezi olması bekleniyor.
Altınözü’nün daha da gelişip güzelleşeceği öngörülen bu projelerin 2021 yılının ilk aylarında bitmesi bekleniyor. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.