BAŞKAN YILMAZ, HİZMET İŞ SENDİKASI İLE TOPLU İŞ SÖZLEŞMESİNİ İMZALADI

BAŞKAN YILMAZ, HİZMET İŞ SENDİKASI İLE TOPLU İŞ SÖZLEŞMESİNİ İMZALADI

Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz, Hizmet-iş Sendikası Hatay İl Başkanlığı ile yaptığı müzakereler neticesinde 881 Belediye İşçi (KHK) Personelinin hak ve alacaklarını kapsayan toplu iş sözleşmesini imzaladı.

Toplu İş Sözleşmesi Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz’ın makamında, Hizmet-İş Sendikası Hatay İl Başkanı Ercan Salcan, Belediye Başkan Yardımcıları ve sendika yönetim kurulu üyelerinin katılımı ile imzalandı.

Hizmet-İş Sendikası Hatay İl Başkanı Ercan Salcan yaptığı konuşmada; “Antakya Belediye Başkanımız Sayın İzzettin Yılmaz ile Hak-İş Konfederasyonu Hizmet-İş Sendikamıza üye olan 881 işçi personelimizin hak ve alacaklarını koruyan toplu iş sözleşmemizi imzalamanın sevinci içerisindeyiz.

Başta Belediye Başkanımız Sayın İzzettin Yılmaz olmak üzere, Başkan Yardımcılarımız Orhan Mursaloğlu, Engin Sözer, daire müdürlerimiz ve teknik ekip personellerimize Hizmet İş Sendikası Hatay İl Başkanlığı yönetimi olarak teşekkür ediyoruz.

Bu sözleşme ile personellerimizin hak ve alacakları Belediyemizin ve Sendikamızın güvencesi altında olacaktır. Hayırlı uğurlu olsun.” dedi.

Başkan Yılmaz ise yaptığı açıklamada şu görüşlere yer verdi; “Hizmet-iş Sendikası Hatay İl Başkanlığı yönetimi ve Belediyemiz arasında KHK ile işçi statüsüne geçen 881 personelimizi kapsayan toplu iş sözleşmemizi imzaladık. Bu sözleşme ile personellerimizin tüm hak ve alacakları güvencemiz altındadır. Kıymetli çalışanlarımıza hayırlı olsun.

Toplu İş Sözleşmesi imzaladığımız Belediye İşçi personellerimizin aileleri ile birlikte sağlıkla harcamalarını temenni ederim.” dedi. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.