BAŞKAN ÇİNÇİN KÜTAHYA TSO HEYETİNİ AĞIRLADI: “HEDEF HATAY’IN YARALARININ SARILMASI”

BAŞKAN ÇİNÇİN KÜTAHYA TSO HEYETİNİ AĞIRLADI: “HEDEF HATAY’IN YARALARININ SARILMASI”

Antakya’nın ayağa kaldırılması için iller arasında gönül köprüleri kurmayı sürdüren Antakya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hikmet Çinçin, Kütahya’dan gelen heyeti ağırladı.

Hatay’a incelemeler ve işbirlikleri için ziyaret gerçekleştiren Kütahya TSO Başkanı Esin Güral Argat öncülüğündeki heyette bulunan Başkan Yardımcıları Emin Yüce, Salih Çetiner ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile görüşme gerçekleştiren Çinçin, kentin ayağa kalkması için iş dünyasının desteklenmesi ve işbirliklerinin kurulmasının önemine vurgu yaptı.

ÇİNÇİN: “AMACIMIZ HATAY’IN YARALARININ SARILMASIDIR”

Hatay’ın deprem nedeniyle oluşan kayıplarının kısa zamanda telafisi için çok çalıştıklarını belirten Çinçin, ziyaretlerinden dolayı Kütahya TSO heyetine teşekkür etti. Başkan Çinçin, gerçekleşen görüşmeyle ilgili yaptığı açıklmada; “İlimize gelen Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Esin Güral Argat, Başkan Yardımcıları Emin Yüce, Salih Çetiner ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile bir araya gelerek depremden etkilenen Hatay’ımızın yaralarını sarmak için yapılacak çalışmaları konuştuk. İlgilerinden ve ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.