BAŞKAN DÖNER ŞOFÖR ESNAFININ SORUNLARINI DİNLEDİ

BAŞKAN DÖNER ŞOFÖR ESNAFININ SORUNLARINI DİNLEDİ

Ülkü Ocakları Hatay İl Başkanı Alihan Döner, şoför esnafının sorunlarını dinlemek ve istişarelerde bulunmak üzere Hatay Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Aziz Fatih Yılmaz’ı ziyaret etti.

Ülkü Ocakları çatısı altında eğitim ve öğretime verdiği önem kadar gündemi de yakından takip eden Başkan Döner, ziyarette şoför esnafının gündemi ile ilgili Başkan Yılmaz ile sohbet etti. Yönetim kurulu üyeleriyle birlikte gerçekleştirdiği ziyarette kendisine yakı ilgi ve alaka gösteren Aziz Fatih Yılmaz’a teşekkür eden Döner, tüm şoför esnafına hayırlı işler diledi.

YILMAZ: NAZİK ZİYARETLERİ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM

Hatay Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Aziz Fatih Yılmaz da ziyaretten dolayı Döner’e ve yönetim kuruluna teşekkür etti. Yılmaz yayınladığı açıklamada; “Hatay Ülkü Ocakları İl Başkanı Alihan Döner Yönetim kurulu üyeleriyle birlikte odamızda bizleri ziyaret etti.Nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür eder başarılar dilerim” dedi.Haber:Fadime ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.