HACCA GİDECEK VATANDAŞLARA HAC SEMİNERİ DÜZENLENDİ

HACCA GİDECEK VATANDAŞLARA HAC SEMİNERİ DÜZENLENDİ

Hatay İl Müftülüğü tarafından, 2024 Yılında İlimizden Hacca gitmek üzere kaydını yaptıran vatandaşları bilgilendirmek amacıyla seminer programı düzenlendi.

Müftülük Konferans salonunda gerçekleştirilen seminer; Antakya ve Defne İlçelerinde ikamet eden Diyanet İşleri Başkanlığı ve acentelerle hacca gidecek hacı adayları başta olmak üzere, gerek il genelinde gerekse farklı şehirlerden Hac kaydı yaptıran tüm vatandaşlar ile yakınlarının katılımına açık olarak gerçekleştirildi.

TOPÇU VATANDAŞLARI BİLGİLENDİRDİ

REKLAM ALANI

İl Müftüsü Mevlüt Topçu seminere katılarak; hacca gitmeden önce ve hac yolculuğu esnasında yapılması gerekenler, haccın mahiyeti, maddi ve manevi hazırlık boyutunu, haccın önemini ve ahkamı anlattı. Esrarı büyük olan bu yolculuğun diğer yolculuklardan farklı olduğunu ve bu yüzden hacı adaylarının baştan sona kadar niyetlerini sağlam tutmaları gerektiğini ifade etti. Seminerde Hatay Sağlık Müdürlüğü tarafından hacı adaylarına bölgeyle ilgili sağlık bilgileri de verildi.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.