BAŞKAN EMRULLAH GÜLEN’DEN IRAK GAZİSİNE ZİYARET

BAŞKAN EMRULLAH GÜLEN’DEN IRAK GAZİSİNE ZİYARET

AK Parti Antakya İlçe Başkanı Av. Emrullah Gülen, Pençe-Kilit Operasyonu’nda yaralanan ve Antakya Karlısu Mahallesi’nde tedavisine devam edilen gazi Yusuf Yılmaz’a ziyaret gerçekleştirdi.Irak’ın kuzeyinde devam eden Pençe-Kilit operasyonunda yaralanan Yusuf Yılmaz’a geçmiş olsun dileklerini ileten Gülen’e AK Parti ilçe yöneticileri de eşlik etti. Yaralanan gaziden savaş bölgesi ile ilgili gelişmeleri de dinleyen Gülen, tüm askerlerimize üstün başarı ve muvaffakiyetler diledi.

GÜLEN: ALLAH ORDUMUZU MUZAFFER EYLESİN

Karlısu Mahallesi’nde tedavisine devam edilen Irak’ın kuzeyinde devam eden Pençe-Kilit operasyonunda yaralanan Yusuf Yılmaz’ı Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte ziyaret ederek yaralanan askerimize acil şifalar dileriz. Allah ordumuzu çıktığı bu kutlu gaza yoluna muzaffer eylesin. Ayaklarına taş değirmesin. Başta hemşerimiz olan gazi Yuuf Yılmaz olmak üzere tüm gazilerimize Allah’tan acil şifalar, şehitlerimize de Allah’ta rahmet diliyorum” ifadelerini kullandı.Gazi Yusuf Yılmaz, ziyaretlerinden dolayı AK Parti Antakya İlçe Başkanı Av. Emrullah Gülen’e teşekkürlerini sundu. Haber:Kader ŞAHUTOĞLU

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.