Meşale Gazetesi

BAŞKAN NEHİR, KPSS BİRİNCİSİ SAMANDAĞLI GENCE PLAKET TAKDİM ETTİ

2018 KPSS Lisans Sınavında Samandağlı Uğur Can kendi alanında 1. olarak adını zirveye yazdırdı.

BAŞKAN NEHİR, KPSS BİRİNCİSİ SAMANDAĞLI GENCE PLAKET TAKDİM ETTİ

2018 KPSS Lisans Sınavında Samandağlı Uğur Can kendi alanında 1. olarak adını zirveye yazdırdı. 2016 yılında İstanbul Üniversitesine yerleşen Uğur Can, 5 yıllık bir bölüm olan Arap Dili ve Edebiyatı Bölümünü 2 yılda tamamlayarak 2018’de girdiği KPSS Lisans Sınavında kendi alanında 1. oldu. Bu başarısından dolayı Samandağ Belediye Başkanı Mithat Nehir, Samandağlı genci tebrik ederek plaket takdim etti.
Uğur Can; “ İstanbul Üniversitesi Arap Dili ve Edebiyatı bölümüne 2016 yılında girdim. 5 yıllık bir bölüm ancak 5 yıllık eğitimimi 2 yıl gibi kısa bir sürede tamamladım ve 2018 KPSS Lisans Sınavına girmeye hak kazandım. Bu sınavda da Türkiye birincisi oldum ve ilçemizi bu şekilde temsil ettiğim için bundan gurur duyuyorum. Akademik çalışmalarıma devam etmeyi düşünüyorum. Bu başarımdan dolayı Samandağ Belediye Başkanı sayın Mithat Nehir beni davet etti ve bizzat tebriklerini iletti. Bu tebriğin bir sembolü olarak da bir plaket takdim etti. Başta Samandağ Belediye Başkanı sayın Mithat Nehir olmak üzere bütün Samandağ Belediyesine teşekkür ederim.” İfadelerine yer verdi.
Samandağ Belediye Başkanı Mithat Nehir; “ Uğur arkadaşımız 2018 KPSS Lisans Sınavında kendi alanında 1. oldu. Biz de bu başarısını bir plaket ile ödüllendirmek istedik. Kendisini tebrik ediyor başarılarının devamını diliyorum” ifadelerine yer verdi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.