BAŞKAN ÖZGÜN, KADIN TEBRİK ZİYARETÇİLERİNİ AĞIRLADI 

BAŞKAN ÖZGÜN, KADIN TEBRİK ZİYARETÇİLERİNİ AĞIRLADI 

Defne Belediye Başkanı Halil İbrahim Özgün, bir dizi kadın ziyaretçiyi ağırladı. Kadın kooperatiflerinin ve derneklerinin başkan ve yöneticileri, belediyenin kapısını aşındırdı.  

“Medeniyetler Bahçesi Kadın Kooperatifi Ziyareti” 

Medeniyetler Bahçesi Kadın Kooperatifi Başkanı Seval Karataş ve yönetim kurulu üyeleri Zeynep Gülbol, Nuray Bahçeci, Müzehher Parmaksız ve Sinem Ersöz, Başkan Özgün’ü makamında ziyaret etti. Tarım ve gıda alanında önemli işlere imza atan kadınlar, Başkan Özgün ile fikir alışverişinde bulundu. Kadın kooperatifine yapılan nazik ziyaret için teşekkürlerini sunan belediye, iş birliğini vurguladı. 

REKLAM ALANI

“Kışlasaray Lions Kulübü Ziyareti” 

Antakya Kışlasaray Lions Kulübü Derneği heyeti, Başkan Özgün’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Başkan Özgün’e başarılar dileyen kulüp, iş birliğine ve desteklerine teşekkür etti. 

“Defne Kadın Kooperatifi Ziyareti” 

Defne Kadın Kooperatifi Başkanı Nesrin Deli ve yönetim kurulu üyeleri, Başkan Özgün’ü belediyede ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundu. Kadınların her işte destekleneceğinin altını çizen belediye, kadın kooperatifine teşekkürlerini iletti.  Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.