BAŞKAN SARI, ALTINÖZÜ’NÜ İHYA EDİYOR

BAŞKAN SARI, ALTINÖZÜ’NÜ İHYA EDİYOR

Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı, 3. dönem belediye başkanlığını yaptığı ilçeyi inşa ve ihya ediyor.
Tüm mahallelerde asfalt seferberliği başlatarak tek bir bozuk yol kalmayıncaya dek yol çalışması gerçekleştireceklerini belirten Başkan Sarı, aynı zamanda tüm mahallelere de çok amaçlı salon inşaatlarını sürdürüyor. Geride kalan 2 dönemde çok sayıda mahalleye çok amaçlı salon kazandıran Başkan Sarı, inşaat halindeki bölgelerde de incelemelerde bulunarak mahallelerin kalkınmasına büyük katkı sağlıyor.

ZİYARET MAHALLESİ’NDEKİ SALON İÇİN GERİ SAYIM

Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı, saha amirleriyle birlikte ilçeye bağlı Ziyaret Mahallesi’nde incelemelerde bulundu. Mahallede yapımı süren Kuseyr Çok Amaçlı Salon’da sona gelindiğini aktaran Başkan Sarı, Ziyaret Mahallesi’nin yanı sıra çevre mahallelere de hizmet verecek olan salonun kısa sürede hizmete açılacağını kaydetti.

REKLAM ALANI

Başkan Sarı, “Fen İşleri Müdürlüğümüz tarafından yapımında son aşamaya geldiğimiz Ziyaret Mahallemizdeki Kuseyr Çok Amaçlı Salon’u saha amirlerimizle birlikte yerinde inceledik. Çevre mahallelere de hizmet verecek olan çok amaçlı salonu en kısa zamanda halkımızın hizmetine sunacağız” dedi.

SON TESİS ATAYURDU MAHALLESİ’NE

Başkan Sarı ilçeye bağlı Atayurdu Mahallesi’nde yapımı devam eden çok amaçlı salon inşaatını yerinde inceledi. Başkan Sarı açıklamasında; “Atayurdu Mahallemizde hayırseverlerimiz tarafından yapımı devam eden Cami inşaat alanını muhtarımız ve hemşehrilerimizle birlikte yerinde inceledik.
Rabbim, en kısa zamanda inşaatın hayırlısıyla tamamlanmasını ve ibadete açılmasını nasip etsin” ifadelerini kullandı.Haber:Fadime ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.