MERHUM AHMET BAYIR’IN RUHUNA HATM-İ ŞERİF OKUTULDU

MERHUM AHMET BAYIR’IN RUHUNA HATM-İ ŞERİF OKUTULDU

SUUDİ ARABİSTAN’DA KALP KRİZİ GEÇİREREK HAYATINI KAYBEDEN AHMET BAYIR’IN RUHUNA ATFEN KUR’AN-I KERİM OKUNDU

Geçtiğimiz günlerde Suudi Arabistan’da hayata gözlerini yumarak sevenlerini üzüntüye boğan Bayır ailesinin kıymetli büyüğü Merhum Ahmet Bayır’ın ruhuna hatmi şerif okutuldu. Merhum Ahmet Bayır Mekke’de Cennetü’l-Muallâ mezarlığına defnedilmişti.
Antakya Ülkü Ocakları Başkanlığı önünde kurulan taziye çadırında bölgemizin sevilen Hocalarının okudukları Kuran-ı Kerim tilaveti ile başlayan program hatmi şerif ve yapılan dua ile son buldu. Yoğun katılım ile gerçekleşen Hatmi Şerif programına Ülkü Ocakları Hatay İl Başkanı Alihan Döner, Milliyetçi Hareket Partisi Antakya İlçe Başkanı Metin Taşçı, Hatay Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Mehmet Yüksek, Milliyetçi Hareket Partisi İl ve İlçe Yöneticileri, Türk Eğitim Sen Hatay 1 Nolu Şube Başkanı Ömer Solğun, TÜRKAV Antakya Şube Başkanımız Mehmet Delioğlu, Türkav 2. Başkanı Mustafa ultrAslan Hatay Başkanı Mustafa Altıok, Kurum Müdürleri, STK Başkanları, Akraba ve sevenleri katılarak Bayır ailesinin acısına ortak oldular.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.