BAŞKAN SARI’DAN FESTİVALE DAVET

BAŞKAN SARI’DAN FESTİVALE DAVET

Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı, 26-27 Ekim’de gerçekleşecek olan 8. Altınözü Zeytin, Zeytinyağı ve Gastronomi Festivali’ne tüm vatandaşları davet etti.

26 Ekim’de kortej yürüyüşü ile başlayacak, zeytin hasadı ve çeşitli etkinliklerle dolu dolu geçecek olan 2 günlük festival programına tüm vatandaşları davet eden Başkan Sarı; “Altınözü’müzün tarihine altın harflerle kazımaya hazırlandığımız 8. Altınözü Zeytin, Zeytinyağı ve Gastronomi Festivalimizin kortej yürüyüşü il ve ilçe protokolümüzün katılımıyla gerçekleştirilecek. Tarihe tanıklık etmek için tüm hemşehrilerimizi omuz omuza vermeye ve saat 10.00’da ilçemiz merkezinde başlayacak kortej yürüyüşümüz ile festivalimize coşkulu bir başlangıç yapmaya davet ediyorum. Altınözü’müzün yeşil altını, bereketiyle ilçe ekonomisinin bel kemiği zeytinimizin sembolik olarak ilk hasadını “Bismillah” diyerek hep birlikte gerçekleştireceğiz. Saat 10.30’da Altınözü Sanayi Bölgesi’nde bulunan zeytin ağaçlarımızdan toplayacağımız zeytinler ile ilçemizde zeytin hasadımızın startını vereceğiz. Dualarla gerçekleştireceğimiz sembolik zeytin hasat programımıza tüm hemşehrilerimizi davet ediyorum… 8. Altınözü Zeytin, Zeytinyağı ve Gastronomi Festivalimiz kapsamında düzenleyeceğimiz zeytin kırma yarışmasında hünerli eller altın zeytinleri kurallara uygun şekilde en hızlı şekilde kırmak için yarışacak.

Heyecanın doruğa çıkacağı ve kazananların ödüllendirileceği yarışmamız saat 13.45’te 15 Temmuz Milli İrade Parkımızın içerisindeki Saurani Cafe’de gerçekleşecek. Tüm hemşehrilerimizi yarışmayı takip etmeye ve canlı olarak izlemeye davet ediyorum. 26 Ekim’de saat 13.45’te Saurani Cafe’de buluşalım” ifadelerini kullandı.

REKLAM ALANI
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.