ANTAKYA YEMEKLERİNİ İSTANBUL’A TAŞIDILAR

ANTAKYA YEMEKLERİNİ İSTANBUL’A TAŞIDILAR

YOĞURTÇU KARDEŞLER İSTANBUL’DA ANTAKYA YEMEKLERİNİ TANITTI

Nedim Usta’nın çocukları Semir Yoğurtçu ve Adnan Yoğurtçu, İstanbul’da katıldıkları etkinlikte ilimizin meşhur yemeklerini ve yöresel mezelerini tanıttılar.
Semir Yoğurtçu ve Adnan Yoğurtçu, İstanbul’da Türk Telekom personeli bünyesindeki çalışanlarına moral depolamak daha sağlıklı iş ortamında hizmet verebilmelerini sağlamak amacıyla gerçekleştirilen davete katıldılar. Organizasyon Astara Turizmin Genel Müdürü İbrahim Başar öncülüğünde gerçekleşti.
Düzenlenen etkinlik hakkında sosyal medya hesaplarından bilgi veren Yoğurtçu kardeşler, şunları söylediler:
“Bu etkinliğin özünde bir gerçek vardı. Antakya Yemekleri. Antakya’nın yöresel tatları ile insanların dikkatini çekmek için Antakya’nın başta Humusçu Nedim Usta’nın Humus’u ve bir çok yöresel yemeklerini Künefe’sini gelen misafirlere ikramda bulundu.
Bize gelen bu davete Antakya’nın yöresel tatlarını yaşatmak adına Nedim Usta’nın çocukları Semir Yoğurtçu ve Adnan Yoğurtçu olarak Hilton Bomonti Hotel de Antakya’mızı en iyi şekilde tanıtmanın onurunu da yaşadık ve de yaşattık. Sevgili canlar Deprem sonrası bu güzel organizasyon çalışmalar Antakya’mızı bir an önce o eski günlere döneceğimize umut ediyoruz.” Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.