BAŞKAN TEKSÖZ’DEN BOYKOT ÇAĞRISI

BAŞKAN TEKSÖZ’DEN BOYKOT ÇAĞRISI

Hatay Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği Başkanı ve TESK Yönetim Kurulu Üyesi Abdulkadir Teköz, fahiş fiyatlara karşı esnafa boykot çağrısı yaptı.Son dönemde yüksek enflasyon nedeniyle çoğu üründe fahiş fiyat artışları olduğunu belirten Teksöz, tüm vatandaşlara ürünleri birkaç ayrı noktaya fiyatlarını sorarak almaları konusunda uyarılarda bulundu.

FAHİŞ FİYATLARI TAKİP EDİP HESABINI SORACAĞIZ

Başkan Teksöz, fahiş fiyatlı birkaç ürünün de gerçek fiyatını paylaştı. Başkan Teksöz, yaptığı açıklamalarda; “Devletimizin TMO aracılığıyla un fabrikalarına verdikleri buğday sayesinde bir nebzede olsa fırıncı esnafımızın sorununu çözdük. Ocak ayı itibariyle sorunu köklü şekilde çözmek için çalışmalarımıza devam ediyoruz. Hatay milletvekilmiz Hüseyin Şanverdi kardeşimize ve tüm emeği geçenlere sonsuz teşekkürler. Vatandaşlarımızın temel gıda ihtiyacı olan belirli kalemlerde stokçuluk yaparak hem fiyatların aşırı şekilde artmasına hemde piyasada az bulunmasına sebep olan stokçulara bir okkalı osmanlı takadı atmanın zamanı geldi. Bu firmaların ürünlerinin satışlarını esnaf olarak boykot edeceğiz. Kurumlarımız derslerine çalışıyor. Bu markaları tesbit edip gereğini yapacağız.

FAHİŞ FIYAT ARTIŞI YAPAN FİRMALARI TEK TEK AÇIKLIYORUZ

1 litre süt 7.50 tl den, şu an raflarda 13.75 TL, bakkal amcana fiyat sormadan alma. Ey vatandaş dikkat et. Sormadan araştırmadan alışveriş yapma marka içmiyoruz süt içiyoruz. Halkımız sen araştırmadan ürün alma gerisini biz çözeriz. Bakkal amcam ve saygıdeğer halkımız sen yardım edersen kazıkçı ve fırsatçı firmaların burnunu sürtmek bizden. Al sana bir örnek 1 kğ süt bir yerde 13.75 Tl. diğer yerde 6.25 tl. Fiyat farkına bak. Ben bu firmanın ne Hatay bayisini tanırım ne de fabrika sahibini tanırım. Hiç birini tanımıyorum ama bu firmaya teşekkür ediyoruz. Halkımızı kazıklamaya çalışan fahiş fiyata satış yapan bütün firmaları teşhir edip ürünlerini boykot edeceğiz. Lütfen sizler de bizlere yardımcı olun. Hangi firma yakın zamanda fiyatlarda fahiş artış yapmış ise lütfen markasını, kğ’nı ve yerini bana yazın. Araştırmadan sakın alış veriş yapmayalım. Kırmızı mercimek bazı yerlerde 19 Tl. Bazı yerlerde 25.90 TL. Baldo pirinç 15.50 TL, bazı yerlerde 20 Tl. Allah fırsatçıların eline düşürmesin. Toz şeker bazı yerlerde 7.50 TL, bazı yerlerde 9.00 Tl. Fiyat sormadan alma” ifadelerini kullandı. Haber:Fadime ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.