Kaşıkçı: Cumhur ittifakı ile Hatay şahlanır!

MHP Hatay Milletvekili Lütfi Kaşıkçı, Hatay halkının Cumhur İttifakı altında birleşerek ‘şer’ odaklarına fırsat vermeyeceğini söyledi.

Kaşıkçı: Cumhur ittifakı ile Hatay şahlanır!

MHP Hatay Milletvekili Lütfi Kaşıkçı, Hatay halkının Cumhur İttifakı altında birleşerek ‘şer’ odaklarına fırsat vermeyeceğini söyledi. Kaşıkçı, yaptığı açıklamada, yerel yönetimin Hatay’da uyumlu çalışması için her ikisini de Cumhur İttifakı adaylarının kazanması gerektiğini belirterek, “O zaman Hatay kalkınır, şahlanır. İnşallah bunu da başaracağız.” dedi.İl genelinde yoğun bir program dahilinde çalıştıklarını söyleyen Kaşıkçı, “Cumhur İttifakı genelde, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve genel başkanımız Devlet Bahçeli’nin önderliğinde hak ettiği noktaya gelmiştir. Bizde onların izinde yol alarak bu ittifakın Hatay’da şahlanması için çaba göstereceğiz. Gerek milli duruş noktasında gerekse memlekete hizmet noktasındaki doğru adresi cumhur ittifakıdır.” dedi. HABER MERKEZİ

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.