BAŞKAN TUTAR’DAN İZMİR ÇIKARMASI

BAŞKAN TUTAR’DAN İZMİR ÇIKARMASI

Hatay’da sivil toplum kuruluşu denince akla gelen en başarılı isimlerden olan Bayındır Memur-Sen Hatay İl Başkanı Hüseyin Tutar, İzmir’de temaslarda bulundu.

İlimizde olduğu gibi diğer illerde de geniş çevresi olan ve Hatay’ın sorunlarının çözümünde kurduğu kontaklar sayesinde kısa sürede işbitirici olarak bilinen Tutar, İzmir temasları kapsamında İzmir Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürü Halit Ergin’i, İzmir Tapu ve Kadastro Bölge Müdür Yardımcısı Şükrü Çiftçi ile birlikte makamında ziyaret etti.

İZMİR’DE DE ANA GÜNDEM HATAY OLDU

REKLAM ALANI

Sendikacılığın duayen ismi olan ve çalışmalarıyla genel merkezde adından çok defa takdirle söz edilen Başkan Tutar’ın İzmir temaslarının ana gündemi de Hatay oldu. Yıkılan bir kenti ayağa kaldırmanın zor olduğunu belirten Tutar, Hatay’daki birliktelik ortamını sağlamaya yönelik çalışmalarını, sendikal faaliyetlerini ve Hatay’daki inşa faaliyetlerini Ergin’e ve yardımcısı Çiftçi’ye aktaran Başkan Tutar, İzmir’in çehresini değiştiren projelere imza atan iki isme kabullerinden dolayı teşekkür ederek çalışmalarında başarı dileklerini iletti. Başkan Tutar ziyaretlerini hatıra fotoğrafı çekilerek noktaladı. Kendisine göstermiş olduğu misafirperverliğinden dolayı teşekkür ediyorum.Haber:Kader ŞAHUTOĞLU

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.