BAŞKAN ÇİNÇİN’DEN HATEKS’E ÖVGÜ

BAŞKAN ÇİNÇİN’DEN HATEKS’E ÖVGÜ

Antakya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hikmet Çinçin, Hatay’ın dünyaya açılan kapısı olan HATEKS fabrikasını ziyaret etti. HATEKS yönetim kurulu Başkanı Ahud Abdo’nun misafiri olan Çinçin’e ATSO Meclis Başkanı Selahattin Eskiocak, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Eşref Taner Özkaya, Yönetim Kurulu Üyesi Serdar Şahutoğlu, Meclis Üyesi Ahmet Melek, Genel Sekreter Ali Mullaoğlu ve Avukat Bekir Atahan da eşlik etti. Ziyaretinde HATEKS’in bölümlerini de yakından inceleme imkanı bulan Çinçin işletme ile ilgili övgü dolu ifadeler kullandı.

HATEKS’E ÇALIŞMALARINDA BAŞARILAR DİLİYORUM

Başkan Çinçin, yaptığı açıklamada; “1973 yılında kurulan ve bölgemizin en büyük “Tekstil” firması olma özelliğini taşıyan Hateks, ülkemiz tekstil ihracatına büyük bir katkı sağlamaktadır. Abud Abdo’nun Yönetim Kurulu Başkanlığını yaptığı Hateks A.Ş.’yi, ATSO Meclis Başkanı Selahattin Eskiocak, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Eşref Taner Özkaya, Yönetim Kurulu Üyesi Serdar Şahutoğlu, Meclis Üyesi Ahmet Melek, Genel Sekreter Ali Mullaoğlu ve Avukat Bekir Atahan ile birlikte ziyaret etti. Ziyarette bizlere önceki dönem Yönetim Kurulu Üyesi Gazi Osman Ovalı ve Konak Restaurant işletmecisi Razık Büyükgazel eşlik etti. Nazik ağırlamalarından dolayı teşekkür ediyoruz” dedi.Haber:Fadime ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.