BAŞKAN TUTAR’DAN PERSONELE GİYİM YARDIMI MÜJDESİ

BAŞKAN TUTAR’DAN PERSONELE GİYİM YARDIMI MÜJDESİ

Bayındır Memur-Sen Hatay Şube Başkanı Hüseyin Tutar, Hatay’da ve çevre illerde Tapu Kadastro Müdürlüklerinde çalışan memur personellere giyim yardımı müjdesi verdi. Memurların sosyal haklarının kazanımı ve korunması konusunda üzerlerine düşen her görevi yerine getirmek için çalıştıklarını belirten Tutar, 4500 TL tutarındaki yardımın tüm Tapu Kadastro memurlarına hayırlı olmasını diledi. Tutar, giyim yardımının kazanılmasında emeği geçenlere de teşekkür etti. Başkan Tutar, gazetemize yaptığı açıklamada, 4500 TL tutarındaki yardımın 4 ilde 1035 personele verileceğini belirtti.

TUTAR: TÜM PERSONELİMİZE HAYIRLI OLSUN

Başkan Tutar, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Bayındır Memur-Sen ‘in gayreti ile toplu sözleşme neticesinde kazanılmış olan Koruyucu Giyim Yardımı, Tapu Kadastro 12.Bölge Müdürlüğü personeli için ihalesi yapılarak sözleşme imzalanmış ve 4500 TL limitli alışveriş kartları teslim alınmıştır. Bu kazanımda emeği geçen Genel Müdürümüz Zeki Adlı’ya, Bayındır Memur Sen. Genel Başkanımız Soner Can Tufanoğlu’na,  Bölge Müdürümüz Tamer Taşkıran ve emeği geçen mesai arkadaşlarıma Teşekkür ederim. Tüm personelimize Hayırlı Olsun” ifadelerini kullandı. Haber:Ferit LİF

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.