ÜLKÜCÜLER, ŞEHİTLER İÇİN ERZİN’İ BAYRAKLARLA DONATTI

ÜLKÜCÜLER, ŞEHİTLER İÇİN ERZİN’İ BAYRAKLARLA DONATTI

Erzin Ülkü Ocakları Irak’ın kuzeyindeki Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde şehit olan 9 asker ve tüm şehitler için Erzin çarşısında bulunan esnaflara Türk Bayrağı dağıttı.

Erzin Ülkü Ocakları Başkanı Serkan Türe önderliğinde gerçekleşen programda her taraf Türk Bayrakları ile donatılırken bu anlamlı hareketi gören vatandaşlar evlerinin balkonlarına astıkları şanlı bayrağımız ile ülkücülere destek vererek şehitlerimizi saygı ile andılar. Ülkemizin başı sağolsun diyerek sözlerine başlayan Erzin Ülkü Ocakları Başkanı Serkan Türe açıklamasında: ”Kuzey Irak’ta gerçekleşen Pençe-Kilit Harekatı bölgesindeki bir üs bölgesine sızmaya çalışan terörist unsurları ile çıkan çatışmada 9 askerimizin şehit olması bir kez daha yüreklerimizi dağlamıştır. Erzin çarşı esnafını dolaşarak tüm işyerlerine Türk Bayrağımızı dağıtarak şehitlerimizin yanında olduğumuzu, terörü bir kez daha lanetlediğimizi gözler önüne serdik. Kahraman Mehmetçiklerimizi ve tüm şehitlerimizi saygı ve minnet ile anıyoruz. Mekânları cennet olsun” denildi.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.