BAŞKAN ÜSTÜN, VALİ MASATLI’YI ZİYARET ETTİ

BAŞKAN ÜSTÜN, VALİ MASATLI’YI ZİYARET ETTİ

Arsuz Belediye Başkanı Sami Üstün, Hatay Valisi Mustafa Masatlı’yı makamında ziyaret etti. Başkan Üstün, ziyaret sırasında Arsuz’un temsili fotoğrafını Vali Masatlı’ya takdim etti.

Valilik makamında gerçekleşen ziyarette, iki yetkili arasında samimi ve verimli bir görüşme gerçekleştirildi. Başkan Üstün, Vali Masatlı’ya Arsuz’un mevcut durumu ve belediye olarak yürüttükleri projeler hakkında detaylı bilgi verdi. Başkan Üstün, Vali Masatlı’nın kendilerini kabul etmesinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Sayın Valimize misafirperverliği için teşekkür ederim. Arsuz’un gelişimi ve tanıtımı için Valiliğimizin desteği büyük önem taşıyor. Birlikte daha güzel projelere imza atacağımıza inanıyorum” şeklinde konuştu.Vali Masatlı ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, Arsuz’un gelişimi için Valilik olarak her türlü desteği vermeye hazır olduklarını belirtti.Haber Merkezi

REKLAM ALANI
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.