ALTINÖZ: HATAY’DA YENİDEN REFAH PARTİSİ RÜZGARI ESTİRECEĞİZ

ALTINÖZ: HATAY’DA YENİDEN REFAH PARTİSİ RÜZGARI ESTİRECEĞİZ

Hatay’ın tanınmış siyasetçi ve iş insanlarından Galip Altınöz, 2024 yerel seçimlerine güçlü kadroyla girmeyi hedefleyen Yeniden Refah Partisi Hatay İl Başkanlığı’na atandı.

YRP Genel Merkezine giderek Genel Başkan Fatih Erbakan ile bir araya gelen ve uzun süre istişarelerde bulunan Altınöz, kendisine uygun görülen zor görevi seve seve yerine getireceğini kaydetti. Genel Başkan Erbakan’ın tensipleri ile göreve gelmekten dolayı çok memnun olduğunu kaydeden Altınöz, Milli görüş davasının zor bir dava olduğunu, ancak bu davaya omuz vereceğine inandığını ifadelerine ekledi. Halkın dertleriyle dertlenmeye, sorunları yüksek sesle haykırarak çözüm bulmaya geldiklerini belirten Altınöz, genel seçimlerde oylarını rekor düzeyde arttıran YRP’yi yerel seçimlerde de zirveye çıkaracaklarını ifade etti.

Milli görüşün temsilcisi olarak halkın istek ve taleplerinin kendileri için öncelik olduğunu kaydeden YRP İl Başkanlığına atanan Galip Altınöz, yaptığı açıklamada; “Ben ve ekibim olarak büyük bir yükün altına girdiğimizin farkındayız. Allah’ın izni ile bu büyük yükü ekibimle beraber üstlenip Hatay’da büyük bir şahlanışa kalkacağız. Hatay’da yeniden Milli Görüş’ün bayrağı dalgalanacak önümüzdeki yerel seçimlere hızlı bir şekilde çalışmaya koyulacağız. Artık yarından tezi yok ilk hedefimiz teşkilatımızı oluşturup bir an önce sahaya inmeye çalışacağız. Bizim siyasetimiz makama bağlı değil davaya bağlı bir siyasettir. Yeniden Refah Partisi’nde görev yapan tüm başkanlar ve teşkilat üyeleri bu millete hizmetkâr olmaya gelmiştir. Tüm dava arkadaşlarım teşkilatımızın hangi kademesinde olursa olsun samimiyetle ve gayretle çalışmak vardır. Bizden önce teşkilatımızda görev yapmış tüm arkadaşlara teşekkürlerimi sunuyorum. Bu atamamızın ilimize, partimize ve ülkemize hayırlar getirmesini temenni ediyorum” dedi.Başkan Altınöz, güçlü bir kadro ile yola çıkacaklarını belirterek Hataylı tüm vatandaşları Yeniden Refah Partisi bayrağı altında buluşmaya davet etti.Hatay siyasetinin tanınmış simalarından olan Galip Altınöz’ün, YRP Hatay İl Başkanı olmasından memnuniyet duyduğunu kaydeden Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, Altınöz’ü ilk kutlayan isim oldu.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.