BAŞKAN YAPAR VATANDAŞLARLA BİR ARAYA GELDİ

BAŞKAN YAPAR VATANDAŞLARLA BİR ARAYA GELDİ

Antakya Belediye Başkanı İbrahim Naci Yapar, Mobsan Habib-i Neccar 2 Konteyner Kent’te yaşayan vatandaşlara 3500 adet fide dağıtımında bulundu.Başkan Yapar’a AK Parti Antakya İlçe Başkanı Mustafa Boyacıoğlu, başkan yardımcıları ve daire müdürleri eşlik etti.Başkan Yapar, konteyner kentte yaşayan vatandaşların konteynerlerinin önünde bulunan mini bahçelerini güzelleştirmeleri için fide dağıtımı gerçekleştirildiğini belirtti. Her daim vatandaşların hayatlarını güzelleştirmek ve yaşamlarını kolaylaştırmak için çalışacağını belirten Başkan Yapar, fide dağıttığı konteyner kent sakinlerine mahsullerinin bereketli olmasını temenni etti.

Başkan Yapar, Sayacılık Kursu’nu Ziyaret Etti

Başkan Yapar, daha sonra Mobsan Habib-i Neccar 2 Konteyner Kent ziyareti sırasında kadınlara özel faaliyet gösteren Sayacılık Kursu’nu ziyaret etti.Başkan Yapar’a AK Parti Antakya İlçe Başkanı Mustafa Boyacıoğlu eşlik etti.

Ziyaret sırasında kursla ilgili bilgi alan Başkan Yapar, “Geleneksel zanaatlarımızdan olan Sayacılık mesleğini yaşatan ve gelecek nesillere aktarılması için emek veren herkese teşekkürlerimi sunuyorum.” dedi.Mobsan Habib-i Neccar 2 Konteyner Kent sakinleri Başkan Yapar’a nazik düşüncelerinden ve yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür etti.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.