OKULUM TEMİZ BELGESİ TAKDİM TÖRENİ

OKULUM TEMİZ BELGESİ TAKDİM TÖRENİ

Okulum Temiz Projesi kapsamında Antakya İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı okullardan yeni belge alan okullara İlçe Milli Eğitim Müdürü Mesut Çerko tarafından Kaymakamlık toplantı salonunda belge takdimi gerçekleştirildi. Takdim esnasında konuşan İlçe Milli Eğitim Müdürü Mesut ÇERKO, “Öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz başta olmak üzere okulumuzdaki tüm çalışma arkadaşlarımızın sağlığı açısından Sanayi Bakanlığı, TSE ve Bakanlığımız İSG Daire Başkanlığı koordinesinde yürütülen bu programa büyük önem vermekteyiz.

Sağlık, hijyen, temizlik bizim için her şeyin başında gelmektedir.Bu kapsamda büyük özveri ile çalışıp okullarımızın sağlık ve hijyen açısından da güvenli bir hale gelmesini sağlayan siz değerli meslektaşlarıma teşekkür ediyorum. Antakya İlçe Milli Eğitim’e bağlı okullar arasından yeni belge alan 15 okul ile birlikte temiz okul standardizasyonuna ulaşan okul sayımız  56’ya ulaştı.

154 okulumuzun başvurusu inceleniyor. Tetkik çalışmaları sürüyor. Biz sağlık ve hijyen konusunda en profesyonel yöntemleri takip ve tatbik etmek için büyük bir gayret sarfediyoruz. Emeği geçen bütün mesai arkadaşlarıma şükranlarımı sunarım.”dedi. Daha sonra okul müdürlerimize “Okulum Temiz” belgeleri takdim edildi. Haber: Fadime ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.