BAŞKAN YEŞİLDAL’A DESTEK ZİYARETLERİ SÜRÜYOR

BAŞKAN YEŞİLDAL’A DESTEK ZİYARETLERİ SÜRÜYOR

Hatay tarihinin en başarılı siyasetçilerinden olan AK Parti Hatay İl Başkanı Adem Yeşildal’a her kesimden destek ziyaretleri artarak devam ediyor. AK Parti’nin Hatay’daki yapılanmasının başında bulunan ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Hatay’ı emanet ettiği Yeşildal, dolu dolu geçen siyasi kariyerinin yanı sıra şahsi olarak da faydasının dokunduğu binlerce vatandaş tarafından ziyaret edilmeye devam ediyor. Başkan Yeşildal’a Hatay’ın 15 ilçesinden ziyaretler sürerken, vatandaşlar Başkan Yeşildal’ı yeniden TBMM’de görmek istediklerini belirterek Yeşildal’a olan güven ve desteklerini de gözler önüne serdiler.

ORTAK SES: YEŞİLDAL TBMM’YE

Ziyaretlerde gündemin en önemli maddesi 2023 seçimleri olurken tüm ziyaretçilerinden aday olması yönünde telkin alan Yeşildal, tüm ziyaretçilerine teveccühlerinden dolayı teşekkürlerini sundu. Vatandaşın isteğinin baş üstünde olduğunu belirten Yeşildal, kendisine nerede görev verilirse o görevi hakkıyla yerine getirmek için çalışacağını kaydetti.

YEŞİLDAL: “AK PARTİ’DE GÖREV İSTENMEZ, VERİLİR”

AK Parti’nin günümüzdeki çoğu siyasi partiden farklı olarak bir dava hareketi olduğunu kaydeden Yeşildal, vatandaşların milletvekilliği tavsiyelerine şu şekilde yanıt verdi; “AK Parti bir dava hareketidir. Mazlumların sığınağı olan Cumhurbaşkanımız önderliğinde Türkiye’mizi 2. Yüzyıla en iyi şekilde hazırlamak için gönüllüler ordusunun kurduğu bu harekette herhangi bir görev istenmez, o göreve siz uygun iseniz size verilir. Ben de hiçbir zaman görev talep etmedim. Bana bu partide ne görev verilirse yaparım. Bundan sonra da ne görev verilirse yapmaya hazırım. Senin işin bitti, dinlenebilirsin derlerse de köşemize çekilir, partimizin başarısı için gönüllü çalışmalar yaparız. Bizim davamız hak davasıdır. Milletvekilliği görevi de bizlere layık görülürse seve seve meclise gider AK Parti’nin neferi oluruz.”

Her söylemi ile gönüllerde bir kez daha taht kuran Başkan Yeşildal, vatandaşlardan da bir kez daha tam not aldı. Ziyaretleri için tüm vatandaşlara teşekkür eden Başkan Yeşildal, AK Parti’nin milletin partisi olduğunu belirterek herkese kapılarının açık olduğunu belirtti. Haber:Fadime ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.