SAĞLIK-SEN HATAY ÜYELERİNİN YANINDA

SAĞLIK-SEN HATAY ÜYELERİNİN YANINDA

Hatay’da sendikacılığa gönül vererek yeni bir soluk getiren Sağlık-Sen Hatay Şube Başkanı Mustafa Tekgüzel, Dörtyol’da sendika üyelerini ziyaret etti.

Her fırsatta üyelerin yanında yer alarak aile olduklarını kanıtlayan Başkan Tekgüzel, emeğe verdiği önem ile bir kez daha takdir topladı. Başkan Tekgüzel, Dörtyol Devlet Hastanesi ile Dörtyol Ağız ve Diş Sağlığı Merkezinde görev yapan sendika üyesi sağlık çalışanlarını ziyaret etti. Ziyarette Başkan Tekgüzel’i sevgi gösterileri ve güler yüzleriyle karşılayan sağlıkçılar, haklarının kazanımında büyük emekleri olan Başkan Mustafa Tekgüzel’e kendilerine her daim verdiği destekten dolayı teşekkür ettiler. 

TEKGÜZEL: KALBİM HER DAİM DÖRTYOL’DAKİ SAĞLIKÇI KARDEŞLERİMLE

Başkan Tekgüzel, Dörtyol temasları kapsamında Dörtyol İlçe Temsilcisi Ahmet Gürbüz ve üye sağlık çalışanları ile uzun süre istişarelerde bulundu. Deprem felaketinin ardından Dörtyol Devlet Hastanesi’nin pilot hastane olmasından dolayı görevleri bir kat daha artmasına rağmen, vatandaşlara kesintisiz sağlık hizmeti verilmesi adına aralıksız çalışan sağlıkçılara teşekkür eden Başkan Tekgüzel, bu emeklerin karşılığının alınması adına durmadan çalıştıklarını ve genel merkezin de Hataylı sağlık çalışanlarının emeklerinin farkında olduğunu belirtti. Başkan Tekgüzel, ağırlamalarından dolayı tüm sağlık çalışanlarına teşekkür etti. Dörtyol temaslarıyla ilgili kısa bir açıklama yapan Başkan Tekgüzel, “Sağlık-Sen Hatay Şubesi olarak Dörtyol Devlet Hastanesi ile Dörtyol Ağız ve Diş Sağlığı Merkezinde görev yapan arkadaşlarımızı ziyaret ederek gündeme ilişkin istişarede bulunduk. Bizlere eşlik eden Dörtyol İlçe Temsilcimiz Ahmet Gürbüz ve ekibine, bizleri güler yüzleri ile karşılayan teşkilat mensuplarımıza teşekkür ederim. Son olarak afetin meydana geldiği günden bugüne ilimizde pilot hastane özelliği taşıyan ve bu özelliği ve özverisi üzerine ilimizin bütün sağlık yükünü taşıyan Dörtyol ilçemizde görevli idareci ve sağlık çalışanlarına şahsım ve yönetim kurulu üyelerim asına şükranlarımı sunarım” dedi.

Kalbinin her daim Dörtyol’daki yol arkadaşlarıyla birlikte attığını belirten Başkan Tekgüzel, Sağlık-Sen’in kocaman bir aile olduğunu ve bu aile için çalışmaktan gururlu olduğunu da sözlerine ekledi. Ziyaret sonunda hatıra fotoğrafı da çekildi. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.