SPOR’UN VE SPORCUNUN YANINDAYIZ

<strong>SPOR’UN VE SPORCUNUN YANINDAYIZ</strong>

Cumhuriyetin 100. Yılında 100 Sporcu İle Yüzme Yarışları Gerçekleştirildi

Antakya Belediyesi Cumhuriyetin kuruluşunun 100. Yıldönümü münasebeti ile 100. yılda 100 amatör sporcunun katılımı ile yüzme şenlikleri gerçekleştirdi.Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz’ın ev sahipliğinde, Antakya Belediyesi Sümeyye Boyacı Yüzme Havuzu’nda gerçekleştirilen yüzme şenliklerine Hatay Valisi Mustafa Masatlı, AK Parti Hatay Milletvekili Adem Yeşildal, Antakya Kaymakamı Abdullah Akdaş, Gençlik ve Spor İl Müdürü Murat Gevrek, AK Parti Hatay İl Başkan Vekili Durdunaz Horoz, Kadın Kolları İl Başkanı Fatma Gül Çalım, AK Parti Antakya İlçe Başkanı Emrullah Gülen, MHP Antakya İlçe Başkanı Metin Taşçı, cumhur ittifakı ilçe başkanları, belediye meclis üyeleri, başkan yardımcıları, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı hakemler, antrenörler, sporcular ve aileleri katılım gösterdi.

 Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz yüzme şenlikleri açılış konuşmasında şunları kaydetti; “ Cumhuriyetimizin 100. Kuruluş yıldönümü kutlamaları kapsamında Antakya Belediyemiz ile Gençlik ve Spor İl Müdürlüğümüz işbirliğinde organize ettiğimiz yüzme yarışları ve cumhuriyet kupası programımıza hoşgeldiniz. Bugün 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’mızı ve Türkiye Cumhuriyetimizin 100. kuruluş yıl dönümünü kutlamanın gurur ve mutluluğu içerisindeyiz.

Antakya Belediyesi ailesi olarak göreve geldiğimiz ilk günden bu yana spora ve sporcuya verdiğimiz önemi her platformda dile getirdik.

Deprem sonrası da şehrimizi sanattan spora, sanayiden teknolojiye bir bütün olarak ayağa kaldırmak için üzerimize düşen ne varsa yapıyoruz.İçerisinde bulunduğumuz bu yarı olimpik yüzme havuzumuz başta olmak üzere şehrimize onlarca basketbol, voleybol ve futbol sahaları kazandırmış olmanın yanı sıra yüzlerce yavrumuzu da sporla buluşturarak amatör ve profesyonel eğitimler almalarına vesile olduk.

Bugün burada bulunan genç sporcularımız inanıyorum ki yarın şehrimizin adını sırtlarında Türk Bayrakları ile profesyonel mecralarda duyuracaklar.Bu programda emeği geçen başta Gençlik Spor İl Müdürlüğümüze, değerli antrenörlerimize, hakemlerimize ve tüm sporcularımıza emeklerinden dolayı teşekkürlerimi sunuyorum.”

Hatay Valisi Mustafa Masatlı ve AK Parti Hatay Milletvekili Adem Yeşildal’ın konuşmalarının ardından dereceye giren sporculara madalyaları takdim edildi.

Yüzme şenliklerinin akşam seansı Hatay Valisi Mustafa Masatlı’nın start düdüğünü çalması ile başladı. 100 Sporcunun katılım gösterdiği yüzme şenlikleri tüm sporcuların yarışı tamamlamasının ardından son buldu.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.