BAŞKAN YILMAZ ANTAKYA’YI AYAĞA KALDIRIYOR

BAŞKAN YILMAZ ANTAKYA’YI AYAĞA KALDIRIYOR

Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz, Antakya’yı ayağa kaldırmak için çalışmalarını sürdürüyor.Başkan İzzettin Yılmaz, işyerini yeniden faaliyete geçirmek isteyen tüm esnaflara destek vermeye devam ediyor. Başkan Yılmaz, Uzun Çarşı’daki esnafların ayağa kalkmasında gerçekleştirdiği çalışmaları yanı sıra kentin muhtelif bölgelerinde sembol olmuş işletmelerin ayağa kalkarak üretime başlaması için desteğini göstermeye devam ediyor. Başkan Yılmaz son olarak Kuzeytepe Mahallesi’nde bulunan bir işletme yeniden faaliyete başladığı için gerçekleşen açılış törenine katıldı.

“İŞLETMELERİMİZİN DAİMA YANINDAYIZ”

İşletme sahiplerinin de hazır bulunduğu açılış töreninde konuşan Başkan Yılmaz; “Şehrimizde uzun yıllardır hizmet veren, depremde aldığı hasar sonrası yeniden onarılarak hizmete sunulan Ali Can Restaurantın açılış törenine katıldık. İşletme sahibi Serdal Şahutoğlu kardeşime hayırlı işler, bol kazançlar diliyorum. Şehrimizin yeniden ayağa kalkması için gayret gösteren işletmelerimiz umudumuzu, inancımızı arttırıyor. Esnafımızın her zaman yanındayız” dedi. Kentin ayağa kalkması için belediyecilik çalışmalarının yanı sıra kültürel ve sosyal çalışmaları da aksatmayan Başkan Yılmaz, Antakya’nın el birliğiyle ayağa kalkması için çalışmalarını sürdürüyor.HaberZeliha Naz ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.