MİLLETVEKİLİ YAYMAN DEV PROJEYİ İNCELEDİ

MİLLETVEKİLİ YAYMAN DEV PROJEYİ İNCELEDİ

TBMM Dijital Mecralar Komisyonu Başkanı ve AK Parti Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman Tahtaköprü sulama projesi inşaatında incelemelerde bulundu.

Hatay Tahtaköprü Sulaması 1. Kısım İnşaatında incelemelerde bulunuldu. İncelemelere Hatay AK Parti Milletvekili Hüseyin Yayman, DSİ Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Ekinci, DSİ heyeti, Sulama Dairesi Başkanı Oğuzhan Bektaş, Bölge Müdürü Celal Tokalak, Bölge Müdür Yardımcıları ve Şube Müdürleri katıldı. Tahtaköprü Barajı ve İletim Kanalında yapılan arazi incelemelerinin ardından şantiyede gerçekleştirilen Toplantıda iş kapsamında bugüne kadar yapılan ve devam eden çalışmalar ayrıntılarıyla istişare edildi.

Hatay’da 390 bin 343 dekar tarımsal araziyi sulama suyuna kavuşturacak olan Tahtaköprü Sulaması 1. Kısım İnşaatı işi kapsamında; saniyede 27.50 m³ suyu iletme kapasitesine sahip 36 km uzunluğundaki Ana Kanal inşaatımızda çalışmalara aralıksız olarak devam ediliyor.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.