BAŞKAN YILMAZ HATAYLI ESNAFLARA KOL KANAT GERDİ

BAŞKAN YILMAZ HATAYLI ESNAFLARA KOL KANAT GERDİ

Hatay Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği Başkanı Aziz Fatih Yılmaz, Hatay’da var olma mücadelesi veren tüm esnaflara kol kanat gerdi.
Başkan Yılmaz, ilk olarak yeni eğitim öğretim sezonu öncesinde servisçi esnaflarla bir araya gelerek sorunlarını görüştü. Ardından ise Bohşin Mahalle Muhtarı Yusuf Güleryüz, Aydınlıkevler Mahallesi Muhtarı Yusuf Alkaya, Halk Otobüsleri Başkanı Hanifi Kadife ve Ahmet Yurtsever-Ahmet Erdoğan-Ahmet Zullu’yu makamında ağırladı.

GEÇEN SEZON YAŞANAN AKSİLİKLERİN TEKRARLANMAMASINI İSTİYORUZ

HESOB toplantı salonunda gerçekleşen ilk toplantıda Başkan Aziz Fatih Yılmaz, geçen sezon yaşanan aksiliklerin yaşanmaması adına tüm kesimlerin daha dikkatli olmasını ve öğrencilerin kendilerine emanet edilen canlar olduğunun unutulmaması gerektiğini belirtti. Yeni eğitim sezonu öncesinde servisçi esnafın sorunlarının da masaya yatırıldığı toplantıda şoför esnafını da dinleyen Başkan Yılmaz, kendisine iletilen sorunların çözümü için gerekli mercilerle görüşme yapacaklarını belirterek ziyaretlerinden dolayı tüm şoför esnafına teşekkür etti. Ziyaretin ardından kısa bir açıklama yapan Başkan Yılmaz; “Okul Servis işletmeci Esnaflarımızla bir araya gelerek Okullar açılmadan önce alınacak tedbirleri sıkıntı sorunları çözüm önerilerimizi görüştük. Tüm Esnaflarımıza teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

REKLAM ALANI

BAŞKAN YILMAZ, ESNAF TEMSİLCİLERİYLE BULUŞTU

Başkan Yılmaz, Hatay’da hizmet veren esnaf temsilcilerinden oluşan heyeti makamında ağırladı. Başkan Yılmaz’ı Bohşin Mahalle Muhtarı Yusuf Güleryüz, Aydınlıkevler Mahallesi Muhtarı Yusuf Alkaya, Halk Otobüsleri Başkanı Hanifi Kadife ve Ahmet Yurtsever-Ahmet Erdoğan-Ahmet Zullu ziyaret etti. Yılmaz, heyeti dinleyerek isteklerine yönelik çözüm önerileri üzerine istişarelerde bulundu. Kentte hizmet veren şoför esnaflarının ziyaretinden memnuniyet duyduğunu belirten Başkan Yılmaz, heyete tek tek teşekkür ederek herkese kapılarının açık olduğunu kaydetti.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.