BAŞKAN YILMAZ, KARNE HEYECANI YAŞAYACAK ÖĞRENCİLERİ TEBRİK ETTİ

BAŞKAN YILMAZ, KARNE HEYECANI YAŞAYACAK ÖĞRENCİLERİ TEBRİK ETTİ

BAŞKAN YILMAZ, KARNE HEYECANI YAŞAYACAK ÖĞRENCİLERİ TEBRİK ETTİ

Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz, 2018 – 2019 eğitim ve öğretim yılını tamamlayarak karne alacak olan öğrencileri kutladı.
Başkan Yılmaz, öğrencilerin ailelerini ve öğretmenlerini de tebrik ederek, “Sevgili öğrenciler, 2018 – 2019 eğitim-öğretim yılını alacağınız karnelerle tamamlıyorsunuz. Uzun bir eğitim maratonunun ardından en büyük hakkınız olan tatili sonuna kadar hak ettiğinizi bilmenizi isterim.
2018 – 2019 eğitim-öğretim yılını tamamlarken, öncelikle anaokulundan liseye kadar tüm kademelerde eğitim gören siz değerli öğrencilerimizi kutluyorum.
Sizlerle birlikte karne heyecanını yaşadığımız bugünde, notlarınız ne olursa olsun; umudunuzu, cesaretinizi, inancınızı ve kendinize olan güveninizi diri tutmanızı diliyorum.
Aynı zamanda ülkesini, milletini, bayrağını, tarihini seven birer insan olarak yetişmenizde en büyük fedakarlığı gösteren ailelerinize ve öğretmenlerinize sevgilerimi sunarak, sizlere mutluluk ve huzur dolu bir tatil diliyorum.” dedi. HABER MERKEZİ

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.