Başkan Yetişen’den Meş’ale Gazetesine Ziyaret

Başkan Yetişen’den
Meş’ale Gazetesine Ziyaret

Başkan Yetişen’den  Meş’ale Gazetesine Ziyaret

Hatay Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ahmet Yetişen yayın hayatına kısa bir süre önce başlamasına rağmen yaptığı tarafsız haberler ile bir anda dikkatleri üzerinde toplamayı başaran Hatay Meş’ale Gazetesi’ne hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi. Hatay Meş’ale Gazetesi yayın ekibi ile birlikte Başkan Yetişen’i kapıda karşılayan Zila Rent A Car Yönetim Kurulu Başkanı ve Gazetenin İmtiyaz Sahibi Kazım Çaylı,ziyaretlerinden oldukça mutlu oldukları Hatay Gazeteciler
Cemiyeti Başkanı Ahmet Yetişen’e gazeteleri
ve yayın ilkeleri konusunda bilgiler verdi.
Çaylı:“Tarafsız,doğru ve gündem belirleyen bir gazete olmak adına elimizden gelenin fazlasını yapacağımıza söz vererek hepsi alanından birbirinden deneyimli arkadaşlarımız ile birlikte bölgemiz gazete okuyucularına okunabilir bir gazete sunmak amacı ile yolumuza devam edeceğiz. Çok kısa bir süre olmasına rağmen yoğun ilgi gören gazetemizin bu durumu beni ve ekip arkadaşlarımı fazlası ile gururlandırmıştır.
Çok yakın bir zamanda kadromuza dahil edeceğimiz basın camiasının sevilen ve tecrübeli isimleri ile gücümüze güç katarak yolumuza devam edeceğimizin altını çizerek gazetecilikte ne kadar iddialı olduğumuzu gözler önüne sereceğiz.Aynı zamanda Resmi ilan almak adına tüm şartları yerine getirerek Basın İlan Kurumuna başvurumuzu gerçekleştireceğiz. Gazetemizin kuruluş aşamasında bizlere yol gösteren ve yardımlarını esirgemeyen tüm dostları-mıza teşekkür ederek, Hatay Meş’ale Gazetemiz’in şehrimize hayırlı olmasını diliyorum.”dedi. Hatay Meş’ale Gazetesinin kısa sürede yaptığı başarılı haber-ler ve düzenli yayını ile bu işi en güzel biçimde yapa-cağını gösterdiğini ifade eden Hatay Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ahmet Yetişen, Günlük olarak yayın yapan gazetenin bireylere en -tarafsız ve en doğru biçimde haberlerini ulaştı-racağına inancının tam oldu-ğunu vurgulayarak, sayfa düzeni ve baskı kalitesi ile de oldukça beğendiği Hatay Meşale Gazetesine hayırlı olsun dileklerini yineleyerek başarı dileklerinde bulundu.
Oldukça samimi ortamda gerçekleşen ziyarette Hatay Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ahmet Yetişen, Hatay Meş’ale Gazetesi yayın ekibinde görev yapacak basın mensuplarına da uyarı ve bilgilendirmeler yaparak çalışmalarında başarılar diledi.
Kazım Çaylı

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.