BAŞKAN YILMAZ: ŞEHRİMİZİN YENİDEN İNŞASINDA ELİMİZ TAŞIN ALTINDA

BAŞKAN YILMAZ: ŞEHRİMİZİN YENİDEN İNŞASINDA ELİMİZ TAŞIN ALTINDA

Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz, Mustafa Kemal Üniversitesi ev sahipliğinde düzenlenen “ Deprem ve Dirençli Kentler Hatay İçin Çözüm Arayışı” çalıştayına katıldı.

Mustafa Kemal Üniversitesi konferans salonunda düzenlenen çalıştay Rektör Prof. Dr. Veysel Eren ev sahipliğinde gerçekleştirildi.

Başkan Yılmaz düzenlenen çalıştay hakkında yaptığı açıklamada; “ 6 Şubat 2023 tarihinde gerçekleşen asrın felaketinde en büyük yıkımın yaşandığı şehrimizde, yeniden inşa sürecindeyiz. Devletimizin tüm kurumları şehrimizi yeniden inşa etmek, konut ihtiyacının yanı sıra, ekonomiden ticarete, tarihi yapılardan kültüre kadar bir bütün olarak ayağa kaldırmak için önem ve gayret gösteriyor. Bu konuda üniversitemizin de düzenlemiş olduğu bu çalıştayın çok büyük katkı sağlayacağına inanıyorum. Biz de Antakya Belediyesi olarak şehrimizin yeniden inşasında elimiz taşın altında. Üzerimize düşen ne varsa yapıyoruz yapmaya da devam edeceğiz. Bu süreçte emek veren herkese teşekkürlerimi sunuyorum.” dedi.Program davetli konuşmacıların sunumları, grup çalışmaları ve söyleşiler eşliğinde devam etti. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.