TTB’NİN AÇIKLAMASI HAİNLİKTİR

TTB’NİN AÇIKLAMASI HAİNLİKTİR

AK Parti Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman, Türk Tabipler Birliği Başkanı Fincancı’nın Türk Silahlı Kuvvetleri hakkındaki açıklamalarının hainlik olduğunu belirtti. 

Yayman, TTB Başkanı Şebnem Korur Fincancı’nın açıklamalarına yönelik açıklamasında; “Türk Tabipler Birliği’nin Türk Silahlı Kuvvetleri’ne yönelik iftirası asla kabul edilemez. Bunun adı alçaklıktır, hainliktir, Türkiye düşmanlarının ekmeğine yağ sürmektir. Türk Silahlı Kuvvetleri Allah’a şükür, sicili tertemiz ordulardan bir tanesidir. Sadece bugün değil, tarihten bu yana adaletiyle nam salmıştır. Bunu görmek isteyenler düşmanına matarasından su veren Mehmetçilere baksın. Türk Tabipler Birliği adındaki Türk ifadesini kaldırsın. PKK Tabipler Birliği kendisine desin. TSK Türkiye’dir. Bu asla kabul edilemez. Siz neye, hangi vakaya dayanarak bu ifadeleri kullanıyorsunuz. Bu hakaret TSK’ya olduğu gibi Türk milletine de yapılmış bir hakarettir. Milletçe buna en sert tepkiyi de göstermemiz lazım. Türk ordusunun Libya’da, Suriye’de, Irak’ta o çocukların başını nasıl okşadığını, terör örgütlerine karşı nasıl savaştığını hepimiz görüyoruz. Bu bağlamda bu açıklama talihsiz bir açıklamadır. Hainliktir ve asla kabul edemeyeceğimiz bir açıklamadır” ifadelerini kullandı. Haber:Fadime ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.