BAŞKAN YILMAZ’DAN ANTAKYALILARA DAVET  “CUMHURBAŞKANIMIZI COŞKUYLA KARŞILAYALIM”

BAŞKAN YILMAZ’DAN ANTAKYALILARA DAVET  “CUMHURBAŞKANIMIZI COŞKUYLA KARŞILAYALIM”

Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz, tüm Antakyalı hemşerilerini bugün saat 13.00’te Antakya Kapalı Spor Salonu’nda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılacağı programa davet etti.

Antakya’ya devletin tüm imkanlarını seferber eden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı coşkuyla karşılayalım diyen Başkan Yılmaz yaptığı açıklamada; “Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ilimize teşrif ediyor. Tek gündemimiz Şehrimizi yeniden imar ve ihya etmek. Hazırız, Kararlıyız. Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan, 3 Şubat’ta (bugün) Antakya Kapalı Spor Salonu’nda (Hatay Stadyumu yanı) gerçekleşecek programda vatandaşlarla buluşacak. Program kapsamında binlerce deprem konutunun kura çekimi, Antakya ve İskenderun Devlet Hastanelerinin açılışı ve ilçe belediye başkanları aday tanıtımı da gerçekleştirilecek. Tüm halkımız davetlidir” ifadelerini kullandı. Haber:Zeliha Naz ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.