TECİMEN İLE EĞİTİM EMİN ELLERDE

TECİMEN İLE EĞİTİM EMİN ELLERDE

Antakya İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Tecimen, kent genelinde eğitimin güvenli şekilde sürmesi için gecesini gündüzüne katarak çalışmalarını gayretle sürdürüyor. Antakya’da konteyner okulların yanı sıra eğitime elverişli tüm okullarda eğitim faaliyetleri aralıksız sürerken eğitimde oluşan eksikli ve aksaklıkların kısa sürede giderilmesini sağlayan İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Tecimen, eğitimin sigortası olmaya devam ediyor.

OKUL SERVİSLERİ DENETİMİ SÜRÜYOR

Öğrencilerin güvenli şekilde ulaşımının sağlanması adına okul servislerinin eksiklerinin denetimini aksatmadan sürdüren Tecimen, öğrenci güvenliğini önceliyor. Tecimen bu anlamda yapılan denetimler ile ilgili açıklamasında; “Şube Müdürlerimizin katılımıyla Kisecik Mahallesindeki okullarımıza, “Taşıma Yoluyla Eğitime Erişim Yönetmeliği” kapsamında taşıma yapan araçların denetimini gerçekleştirdik. Öğrencilerimizin sağlıklı ulaşımı için denetimlerimiz aralıksız sürecek” dedi.

EĞİTİMCİLER DE VELİLER DE ÖĞRENCİLER DE HUZURLU

Alınan denetimler ile evlatları güvenli şekilde okula gidip gelen aileler, öğrencilerini güvenli şekilde okulda ağırlayarak ailelerine uğurlayan eğitimciler de öğrenciler de huzurlu şekilde eğitimlerini sürdürüyor. Tüm kesimlerin takdirini alan önlemleri hayata geçiren Müdür Tecimen çalışmalarından dolayı herkesin beğenisini kazandı. Eğitimde kalitenin artması için 7/24 esasıyla çalışan Tecimen ile Antakya’da eğitim emin ellerde olmaya devam edecek. Haber:Zeliha Naz ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.