CUMHUR İTTİFAKI HATAY’DA EL ELE, OMUZ OMUZA

CUMHUR İTTİFAKI HATAY’DA EL ELE, OMUZ OMUZA

Türkiye’de AK Parti-MHP liderleri arasında kurulan Cumhur İttifakı ruhu, Hatay’da da AK Parti ve MHP’nin il başkanları arasında yaşatılmaya devam ediyor.

Sık sık bir araya gelen iki başkan, il genelinde gerçekleşen çalışmaları değerlendirirken, seçim öncesinde çalışmaları da değerlendiriyorlar. AK Parti İl Başkanı Adem Yeşildal, son olarak MHP İl Başkanı Murat Adal’ı makamında ziyaret etti. AK Parti ve MHP’nin Hatay’da yapacağı çalışmaların ele alındığı toplantıda Cumhur İttifakı’nın 2023 seçiminde başarı elde etmesi için birlikte mücadele sözü verildi.

YEŞİLDAL: BİRLİĞİMİZ DAİM OLSUN

AK Parti İl Başkanı Adem Yeşildal ziyaret vesilesiyle yaptığı açıklamada; “Cumhur İttifakı, birlik ve beraberlik anlayışının siyasete yansımasıdır. Yerli ve milli anlayışın Türkiye’nin bekası için seferber olmasının adıdır. Türkiye’nin yeni hükümet sistemiyle şahlanışıdır. MHP ile olan uyumumuz ile inanıyoruz ki Hatay’da da önümüzdeki dönemde güzel işler başaracağız. Bugün bizleri ağırlayan İl Başkanımız Murat Adal’a teşekkür ediyorum” dedi.

ADAL: HATAY’IMIZIN HER KÖŞESİNE ULAŞACAĞIZ”

MHP İl Başkanı Murat Adal, yaptığı açıklamada; “AK Parti İl Başkanımız Adem Yeşildal ile bir araya geldik. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan beyefendi ve Genel Başkanımız, Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli’yi Hatay Cumhur İttifakı olarak daimi memnun etmeye devam edeceğiz. Cumhur İttifakı bir seçim anlaşması değildir. Güçlü Türkiye için alınteri döken canların ekip çalışmasıdır. Bu şuur ile çıktığımız yolda Hatay’ımızın her köşesine ulaşıp Allah’ın izniyle çözülmedik mesele bırakmayacağız” diye konuştu.İki başkan el ele verdikleri poz ile birlik mesajlarını da bir kez daha haykırdılar. Haber:Kader ŞAHUTOĞLU

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.