BAŞKANLAR UYUYOR MU?

BAŞKANLAR UYUYOR MU?

Ormanlık alan çöplüğe döndü

Erzin Dörtyol arasında bulunan Karıncalı Üçkoz Yaylası yolu üzerinde ormanlık alana kimliği belirsiz kişilerce çöp atıldı. Oksijen deposu olarak bilinen ve vatandaşların piknik yapmak için kullandığı çam ağaçlarıyla örtülü alanda eski koltuktan lastiğe, suntadan tahta kasaya kadar çok sayıda atık dikkat çekti. Erzin ve Dörtyol’da sorunlar bitmek bilmiyor. Vatandaşlar yol, su, elektrik gibi çağımızda görülmemesi gereken çok sayıda sorun ile ilkel şartlarda uğraşmak zorunda kalırken, bir yandan da vurdumduymazların döktüğü çöplerin yol açtığı sorunlarla uğraşmak zorunda kalıyor.

VATANDAŞLAR ÇÖP SORUNUNA ÇÖZÜM İSTİYOR

Doğanın bu şekilde kirletilmesine razı olmayan vatandaşlar yetkililerden etkili adım atmalarını ve çöp sorununa çözüm bulmalarını istiyor. Belediye başkanlarının kendilerine halk tarafından verilen yetkiyi kullanmalarını bekleyen vatandaşlar; “Biz artık ilçemizde rahat yaşamak istiyoruz. Ekonomik sorunların bunalttığı dönemde bu tür sorunlarla kafa dağıtmak amacıyla geldiğimiz piknik alanlarının kirletilmesi herkesin tepkisini çekiyor. Yoksa belediye başkanları uyuyor mu? İlçelerin en değerli yerleri olan yeşillik alanların böylesine kirletilmesine nasıl göz yumuyorlar. Ormanların hepimiz tarafından korunup kollanması lazımken sorumsuz birkaç kişinin bu davranışının cezasını hepimiz çekiyoruz. Yetkililerden bir an önce konuya yönelik çalışma başlatmalarını kamu vicdanı açısından bekliyoruz” dediler.Haber:Kazım ÇAYLI

ETİKETLER:
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.