GENEL BAŞKAN YELOĞLU’NDAN ULUSLARARASI İŞBİRLİĞİ

GENEL BAŞKAN YELOĞLU’NDAN ULUSLARARASI İŞBİRLİĞİ

Genel başkanlığını yaptığı Türkiye Belediye Başkanları Birliği’ni ulusal mecrada tanıtan Mehmet Yeloğlu, Ukrayna ile kurduğu dostluk ilişkileri ile birliği uluslararası arenada tanıtacak.

Kuruculuğunu yaptığı TBBB’nin genel başkanlığını da başarıyla sürdüren Yeloğlu, bünyesinde binlerce belediye başkanını barındıran kuruluşu uluslararası arenada adını duyurma yolunda önemli bir görüşme gerçekleştirdi. Ukrayna’nın Türkiye Büyükelçisi Vasyl Bodnar Türkiye Belediye Başkanları Birliği’ni ziyaret etti. Ziyarette Bodnar’ı Genel Başkan Yeloğlu ve yönetim kurulu üyeleri ağırladı.

UKRAYNA’DAN TBBB’YE RESMİ DAVET

Türkiye’nin en büyük STK’larından biri olma yolunda emin adımlarla ilerleyen TBBB’nin adını son dönemde yaptığı atılım ile daha fazla duyduğunu belirten Bodnar, bu başarıda emeği geçen Genel Başkan Yeloğlu başta olmak üzere tüm yönetimini kutladı. Bodnar, her geçen gün gücüne güç katan bu yapının ulusal arenada olduğu gibi uluslararası arenada da başarılı olacağına inandığını kaydederek Yeloğlu’nun genel başkanlığını yaptığı Türkiye Belediye Başkanları Birliği yönetimini Ukrayna’da yapılacak Uluslararası Belediye Birlikleri Buluşmasına davet etti. Ukrayna ile Türkiye’nin yakın ilişkilere sahip olduğunu kaydeden Yeloğlu, birçok devletten katılacak belediye kuruluşları ile deneyim paylaşımı yapılacak, Türkiye’den ve Ukrayna’dan istekli belediyelerin Kardeş Şehir olabilmelerinin alt yapısının da oluşturulmasına vesile olacak böyle bir toplantıya memnuniyetle katılacaklarını belirterek daveti ve nazik ziyaretlerinden dolayı Ukrayna’nın Türkiye Büyükelçisi Vasyl Bodnar’a teşekkürlerini sundu.Ziyaret hediye takdimi ve çekilen hatıra fotoğrafıyla sona erdi.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.