BU SENEKİ HEDEFİMİZ MAÇ KAZANMAK DEĞİL DEPREMZEDELERE UMUT OLMAK

BU SENEKİ HEDEFİMİZ MAÇ KAZANMAK DEĞİL DEPREMZEDELERE UMUT OLMAK

Atakaş Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel, TFF Hasan Doğan Kamp ve Eğitim Tesisleri’nde bir basın açıklaması yaptı. Bu sezonki hedeflerinin maç kazanmak değil depremzedelere umut olmak olduğuna vurgu yapan başarılı teknik adam,  “Heyecanlı bir şekilde ilk maçımızı bekliyoruz. Bizim hazırlanma sürecimiz biraz daha uzun sürdü. Depremden sonra çok vaktimiz vardı. Bu vakitte futbolcuları nasıl hazırlayabiliriz, hangi futbolcularla ilerleyebiliriz bunların hesabı yapıldı. İtalya kampı, Topuk Yaylası’ndaki kamp ve buradaki çalışmalarla geldiğimiz süreç bizim adımıza iyi geçti. Performans verilerinden de son derece memnunuz. İlk maçımızla beraber güzel bir oyunla, güzel bir galibiyetle sezona başlarız. Her şeyden önemlisi Hatayspor’un sahaya çıkıp Hataylılara bir umut olacağı karşılaşma olacak. Buna hazırlıyoruz kendimizi. Bizim bu seneki hedefimiz maç kazanmak değil depremzedelere umut olmak” diye konuştu.

BERTUĞ EN ÖNEMLİ FORVETLERDEN BİRİ OLACAK

Hatayspor’un genç yeteneği Bertuğ Özgür Yıldırım’dan bir kez daha övgüyle bahseden Demirel, Bertuğ’un Türkiye’nin en önemli yıldızlarından biri olacağını söyledi. Volkan Hoca, “Bertuğ Yıldırım çok önemsediğim bir futbolcu. Türkiye’nin gelecekteki en önemli forvetlerinden olacak. İnanılmaz bir fizik kapasitesi ve inanılmaz bir enerjisi var. Gelecekte çok iyi yerlere geleceğini düşünüyorum” dedi.

ÖMER’İN ESKİ GÜNLERİNİ ÖZLEDİĞİNİ DÜŞÜNÜYORUM

Ömer Faruk Beyaz transferini de değerlendiren Demirel, “Ömer Faruk Beyaz, Fenerbahçe’de ilk antrenmanına çıktığında bende oradaydım. Bildiğim bir oyuncuydu. Yeteneklerine yorum yapmaya gerek yok. Türk futbolunun son zamanlarda yetiştirdiği en önemli yeteneklerden birisi. Ömer’in şu an yüzde 20 maaşını ödüyoruz. Ömer de bu maaşının yüz 10’unu depremzedelere bağışladı. Bu beni çok etkiledi. Futbolunu yeniden yukarı taşımak istiyor. Ben de yeteneklerine ve kişiliğine güvendiğim için ve Hatay’a katkı sağlayacağı için takıma katılmasına mutlu oldum. Ömer’in eski günlerini özlediğini düşünüyorum. Hiçbir çöküş yok. Gayet kendinden emin. Sadece biraz antrenman eksiği var. Onu halledince Ömer’i bol bol izleyeceğiz” şeklinde konuştu. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.