BAŞKENTTE HATAY RÜZGARI ESTİ

BAŞKENTTE HATAY RÜZGARI ESTİ

Ankara’da düzenlenen Başkentte Hatay Turizm ve Gastronomi Günleri etkinliğine Antakya Belediyesi başta olmak üzere Hassa, Yayladağı ve Kırıkhan ilçe belediyelerinin stantları ziyaretçi akınına uğradı.Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz bizzat ağırladığı vatandaşlarla sohbet ederek Antakya Belediyesi’nin çalışmalarını anlatıyor ve Antakya’nın yerel ürünlerini tatma imkanı sağlıyor.Antakya’nın yöresel ürünlerinin tanıtıldığı, belediye hizmetlerinin de vatandaşlara aktarıldığı stantlar Ankaralıların yanı sıra, Ankara’da ve çevre illerde yaşayan Hataylıların akınına uğramaya devam ediyor. Altınpark ANFA Fuar ve Kongre Merkezi’nin ev sahipliği yaptığı ve açılışı gerçekleştirilen organizasyonda Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz standı ziyaret eden vatandaşlara teşekkür ederek tüm vatandaşlarla hatıra fotoğrafı da çekildi.

HASSA BELEDİYESİ STANDI YOĞUN İLGİ GÖRDÜ.

Ankara’da düzenlenen Başkentte Hatay Turizm ve Gastronomi Günleri’nde Hassa Belediyesi standı yoğun ilgi gördü.

REKLAM ALANI

Hassa Belediyesi, şehrin mutfağını ve kültürünü Başkent’e taşıdı. Ankara’da düzenlenen Hatay Turizm ve Gastronomi Günleri etkinliğinde, Hataylı vatandaşlar memleket özlemini giderirken, ziyaretçiler, şehrin en meşhur lezzetleri tatma imkanı buldu.Ankara Altınpark fuar alanında 25 – 29 Mart tarihleri arasında düzenlenen etkinlikle ilgili konuşan Hassa Belediye Başkanı Mehmet Karataş; ” Başkentlileri, şehrin kültürüyle ve meşhur lezzetleriyle tanışmaları için standa davet ederek, “Sadece kendi kültürümüzü buraya taşımayı amaçlamıyoruz. Ankara’dan aldıklarımızı da Hatay’a götürmek istiyoruz. Dünyada barışı huzuru görmek istiyorsanız Hatay’a gelin Hataylılar nasıl yaşıyorsa onları izleyin” diye konuştu.

YAYLADAĞI’NIN GÜZELLİKLERİ BAŞKENTLİLERE TANITILDI

Yayladağı Belediye Başkanı Mehmet Yalçın, Yayladağı’nın yerel kültürünün yanı sıra Hatay’ın da tanıtımının sağlandığı Hatay Günleri’nde açtıkları stantların gördüğü yoğun ilgiden memnun olduğunu kaydetti.

Özellikle gurbette yaşayan Yayladağılıların yoğun ilgi gösterdiği stantlarda memleket hasreti çekenler hasret giderebiliyor. Başkan Yalçın, tüm ziyaretçilere teşekkür ederek, standın Salı akşamına kadar açık olacağını kaydetti.

KIRIKHAN BAŞKENTE TAŞINDI

Hatay Lezzet Festivali’ne katılan Kırıkhan Belediyesi, şehrin mutfağını ve kültürünü Başkent’e taşıdı. Festivalde, Hataylı vatandaşlar memleket özlemini giderirken, ziyaretçiler, en meşhur lezzetleri tatma imkanı buldu.

Hatay’ın tarihi güzellikleri ve gastronomisiyle meşhur Kırıkhan ilçesi, Hatay Lezzet Festivali’nde Başkentlilere tanıtılıyor. Onlarca çeşit yöresel ürünün yer aldığı lezzet festivaline vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Festivale katılanlar Türkiye’nin kültür mozaiğinde önemli bir yer tutan Hatay’ın tarihi ve yöresel güzelliklerini görme fırsatı buldu.Haber:Fadime ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.