BAYRAKDAR, OKUL ZİYARETLERİNE DEVAM EDİYOR

BAYRAKDAR, OKUL ZİYARETLERİNE DEVAM EDİYOR

Memur-Sen Hatay il Temsilcisi ve Eğitim bir-Sen Hatay 1 Nolu Şube Başkanı İsmail Bayrakdar, okul ziyaretlerine devam ediyor.

Başkan Bayrakdar, okul ziyaretlerinde okul yönetimi, öğretmenlerle bir araya gelerek görüş ve önerileri alarak başarılar diledi.

Görevlerine yeni atanan üyelerini de gezen Başkan Bayrakdar, hayırlı olsun dileklerinde bulunarak hayırlı olsun dileklerini iletti.

REKLAM ALANI

Başkan Bayrakdar,  yaptığı açıklamada “Habibi Neccar Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi’ne okul müdürü olarak ataması yapılan üyemiz Mustafa Kafadar’a hayırlı olsun ziyaretinden sonra öğretmenler odasında öğretmenlerimize bir araya gelerek görüş ve önerilerini aldık.

Daha sonra Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesini ziyaret ederek rotasyon sonucu bu okula okul müdürü olarak ataması yapılan üyemiz Hüseyin Şanverdi’ye hayırlı olsun dileklerimizi ilettik. Pazartesi günü Şehoğlu İlkokulunun eğitim öğretime devam ettiği Büyük dalyan konteyner Okulu ziyaret ettik. Eğitimci arkadaşlarımızla sendikal çalışmalarla ilgili Görüş alışverişinde bulunduk.

Haftanın 2. günündeyse Ekinci Özel Eğitim Meslek Okulu müdürü Cafer Yıldız ve Antakya Özel Eğitim Uygulama Okulu 3 kademe müdürü Cumaya Tuna ve Borsa İstanbul İlkokulu Müdürü Halil Yalçın’ı ziyaret ederek yapılan çalışmalarla ilgili Görüş alışverişinde bulunduk.

 Öğleden sonraki son ziyaretimiz Ertuğrul Gazi İlkokulu oldu. Bu okula rotasyon ile okul müdürü olarak göreve başlayan üyemiz Reşit Dönmez ve ilk defa yönetici atama kapsamında Bu okulda müdür yardımcısı olarak göreve başlayan üyemiz Mehmet Yalçın’ı ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerimizi ilettik.

Misafirperverlikleri dolayısıyla okullarımızdaki tüm yönetici arkadaşlarıma ve diğer eğitim çalışanlarına teşekkür eder çalışmalarında başarılar dilerim.” Dedi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.