YAYMAN,YENİ YOL HARİTASINI ÇİZDİ “DURMAK YOK, HİZMETE DEVAM”

YAYMAN,YENİ YOL HARİTASINI ÇİZDİ “DURMAK YOK, HİZMETE DEVAM”

Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman, gündemdeki konunun yeni dönemde ne yapacağız olması gerektiğinin altını çizdi.
Zor bir seçim döneminden geçildiğini belirten Hüseyin Yayman “ Hatay ve Kırıkhan olarak yüzümüzün akıyla, alnımızın akıyla çıktık. Hatay ve Kırıkhan denilenince birlik ve beraberlik akla gelir” dedi. Siyasette en önemli unsurun birlik ve beraberlik olduğunu belirten TBMM Dijital Mecralar Komisyonu Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman “ birlik ve beraberlik olursa hizmet olur, bereket olur, eser ortaya çıkar. Hatay’da da bunu başardık, ikinci tur Cumhurbaşkanlığı seçiminde Hatay’da çoğunluğa ulaştık”dedi.

YENİ DÖNEMDE NE YAPACAĞIZ GÜNDEMDEKİ SORU BU OLMALI

Ak Parti ilçe yönetimiyle bir araya gelen Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman, bugüne kadar baraj yaptık, fen lisesi açtık, kaymakamlık binası yapılıyor, OSB yapılıyor ama gündemdeki en önemli soru yeni dönemde ne yapacağız olmalı dedi. Kalbimizden geçen hayalini kurulan yeni bir Kırıkhan için herkesin desteğine ihtiyaç duyulduğunu belirten Hüseyin Yayman “ Gönlümüz ister ki Kanatlı caddesini 40 -50 metreye genişletelim. Kırıkhan’ı yeniden imar ve ihya edelim. Kırıkhan’ın güzel bir imar planına kavuşturulması için çalışmalara başlandı. Kalıcı konutlar başladı, devam ediyor. Yakın zamanda tamamlanıp halkımıza dağıtımı yapılacaktır” dedi.

ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ DEVAM EDİYOR

6 Şubat ve sonrasında yaşanan deprem dolasıyla Kırıkhan Organize Sanayi Bölgesinde çalışmaların aksadığını belirten Hüseyin Yayman “ Burada çalışmalar yeniden başlıyor. Kırıkhan’da Organize sanayisini bitirip, iş sahaları açacağız. Kırıkhan’a Roket Sanayi kurulacak. Kurulduğunda Kırıkhan bir iş merkezi olacak. “dedi.

HALKIMIZIN YANINDA OLDUK OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ

5 yıl boyunca bölge halkının yanında ve hizmetinde olduğunu belirten Milletvekili Hüseyin Yayman, yaz döneminde bölgede ve halkın yanında olacağını söyledi.
Geçtiğimiz milletvekilliği döneminde bölge halkının yanında olduğunu ve sahada sürekli dolaştığına dikkat çeken Hüseyin Yayman “ Yaz döneminde yine halkımızın yanında olacağım. Halkımız nerede ise biz orada olacağız. Acılarını, mutluluklarını paylaşacağız. Yaralarımızı birlikte saracağız. “dedi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.