EL KAABİ, OLYMPİAKOS’TA FIRTINALAR ESTİRİYOR

EL KAABİ, OLYMPİAKOS’TA FIRTINALAR ESTİRİYOR

Hatayspor’un eski oyuncusu ve gol krallığı yarışında dikkat çeken isimlerden biri olan El Kaabi, Yunanistan’ın Olympiakos takımında büyük bir performans sergiliyor. Bu sezon başında transfer olduğu Olympiakos formasıyla üstün bir performans gösteren El Kaabi, attığı enfes gollerle adından söz ettiriyor. Yunanistan ekibi Olympiakos, İngiltere temsilcisi Aston Villa’ya konuk olduğu maçta, eski Hataysporlu yıldızı Ayoub El Kaabi’nin muhteşem performansıyla 4-2 galip geldi. El Kaabi, 16, 29 ve 56. dakikalarda attığı gollerle hat-trick yaparken, takım arkadaşı Santiago Hezze de 67. dakikada bir gol kaydetti. Aston Villa’nın gollerini ise 45+1. dakikada Ollie Watkins ve 52. dakikada Moussa Diaby attı.

El Kaabi’nin Avrupa arenasında sergilediği bu etkileyici performans, Hatayspor taraftarlarını da gururlandırdı. Ancak Hatayspor yönetiminin, El Kaabi’nin takımda kalması için yeterince çaba sarfetmediği biliniyor. Bu durum, El Kaabi’nin Hatayspor’daki kalış sürecini belirsiz kılmıştı. El Kaabi’nin Olympiakos’taki başarısı, Hatayspor’un geçmiş dönemdeki oyuncularının uluslararası alanda da başarılı olabileceğini göstermesi açısından önemli bir örnek teşkil ediyor.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.